sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5138
  • Euro 35.0224
  • GR ALTIN 2432.3
  • ÇEYREK 4002.5

İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI’NDA İLÇE PAINTBALL TURNUVALARI BAŞLADI

İstanbul Gençlik Oyunları’nda kapsamında düzenlenen paintball kategorisinde ilçe şampiyonlarının belli olacağı turnuvalar başladı.

İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI’NDA İLÇE PAINTBALL TURNUVALARI BAŞLADI
  • 17 Şubat 2022, Perşembe 23:05

İstanbul Gençlik Oyunları’nda kapsamında düzenlenen paintball kategorisinde ilçe şampiyonlarının belli olacağı turnuvalar başladı. Başakşehir Spor Parkı’nın ev sahipliğini yaptığı turnuvanın ilk gününde Avcılar ve Çatalca’dan gelen lise takımları ilçe şampiyonluğu için karşı karşıya geldi.

Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları’nda, turnuva heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Başakşehir şampiyonunun belli olduğu paintball kategorisinde, 24 ilçe şampiyonluğu için kıyasıya mücadeleler başladı. Başakşehir Spor Parkı’nda düzenlenen turnuvaların ilk gününde Avcılar ve Çatalca’dan gelen takımlar, ilçe şampiyonu olmak için yarıştı.

317 genç sporcu mücadele etti

İlk maçta Avcılar ilçesinden İstanbul Büyükşehir Şehit Şerife Bacı Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi karşılaştı. Heyecanın gün boyu sürdüğü turnuvada Avcılar’dan 150 erkek ve 150 kız, Çatalca’dan ise 79 erkek ve 38 kız sporcu mücadele etti.  İlk gün toplam 317 genç sporcunun karşılaştığı turnuvada, 24 ilçenin paintball şampiyonları belli olacak.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık