sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

TARİHE YOLCULUK BAYRAMPAŞA’DAN BAŞLIYOR

Bayrampaşa Belediyesi, düzenlediği kültür gezileri ile vatandaşları tarihi mekânlarda yolculuğa çıkarıyor.

TARİHE YOLCULUK BAYRAMPAŞA’DAN BAŞLIYOR
  • 17 Şubat 2022, Perşembe 23:18

Bayrampaşa Belediyesi, düzenlediği kültür gezileri ile vatandaşları tarihi mekânlarda yolculuğa çıkarıyor… Etkinlikler kapsamında, Topkapı Sarayı’na, Sultanahmet semtine ve Ayasofya Camii’ne düzenli olarak geziler düzenleniyor. Yoğun ilgi gören gezilerde şu ana kadar binlerce vatandaş tarihi mekânlarla buluşturuldu.

Bayrampaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği kültür gezileri hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında,  Bayrampaşalılara Topkapı Sarayı, Sultanahmet semti ve Ayasofya Camii rehber eşliğinde gezdiriliyor. Topkapı Sarayı ile başlayan gezi boyunca, Bayrampaşalılar kutsal emanetleri, padişah kaftanlarını, Osmanlı döneminin ev eşyalarını, Hırka-i Saadet ve Harem dairelerini görme fırsatı buluyor. Toplam 5 saat süren gezinin ikinci durağı ise Sultanahmet oluyor… Gezi, Alman Çeşmesi, Dikilitaş ve Yılan Sütunu ziyaretlerinin ardından Ayasofya Camii ile sona eriyor. Yoğun ilgi gören gezilerde şu ana kadar binlerce vatandaş tarihi mekânlarla buluşturuldu.

Öte yandan, geziye zaman zaman Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in eşi ve Hayır Kapısı Onursal Başkanı Melahat Aydıner de katılarak vatandaşlara eşlik ediyor.

Her hafta çarşamba günleri belediyenin araçları ile geziye götürülen vatandaşlar, gezinin ardından yine araçlarla belediye hizmet binasının önüne getiriliyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık