sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4743
  • Euro 34.828
  • GR ALTIN 2440.5
  • ÇEYREK 4017.3

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin karate ve tekvando kurslarında eğitim gören 200 sporcu, düzenlenen sınavda başarılı olarak, kuşak yükseltti.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI
  • 30 Ekim 2022, Pazar 20:41

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin karate ve tekvando kurslarında eğitim gören 200 sporcu, düzenlenen sınavda başarılı olarak, kuşak yükseltti. Genç sporculara sertifikalarını veren Başkan Usta, Gaziosmanpaşa'da her yaştan vatandaşı sporla buluşturarak, yeni profesyonel sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Dr. Kadir Topbaş Gençlik ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen Karate-Tekvando Kuşak Terfi Sınavı'na Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde eğitim alan 6-14 yaş arası 200 sporcu katıldı. Tekvandoda 110, karatede ise 90 sporcu, bir üst kuşağa geçebilmek için sportif becerilerini sergiledi. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da sporcuları bu heyecanlı günde yalnız bırakmadı. Sınavda başarılı olarak yeni kuşaklarına kavuşan sporculara madalya ve sertifikalarını Başkan Usta takdim etti.

 

"GENÇLERİMİZİ PROFESYONEL SPORCU OLARAK YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ"

Her yaştan vatandaşı spora teşvik etmek adına yeni spor alanları oluşturduklarını ifade eden Başkan Usta, "Çocuklarımızı 4 yaştan itibaren sporla buluşturarak, yeteneklerine göre sporda destek olmaya çalışıyoruz. Bugün de burada 200 gencimize tekvando ve karatede kuşak sınavı gerçekleştirdik, kuşaklarını yeniledik. Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde gençlerimizle buluştuk, onların heyecanına ortak olduk. Amacımız sadece zamanlarını sporla geçirmeleri değil, gençlerimizi profesyonel sporcu olarak yetiştirmek" dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık