sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.6082
  • Euro 34.8032
  • GR ALTIN 2494.2
  • ÇEYREK 4106.2

GAZİOSMANPAŞA'DA ÇOCUKLARI SERİNLETEN PARK

Sıcak yaz günlerinde serinlemek ve eğlenmek isteyen çocuklar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin hizmete sunduğu Su Parkı’na koşuyor.

GAZİOSMANPAŞA'DA ÇOCUKLARI SERİNLETEN PARK
  • 13 Ağustos 2022, Cumartesi 1:37

Sıcak yaz günlerinde serinlemek ve eğlenmek isteyen çocuklar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin hizmete sunduğu Su Parkı’na koşuyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, yaz mevsiminde tatile gitme imkanı bulamayan çocukları, bu yıl da su ve oyun parkında buluşturuyor. Mevlana Mahallesi’ndeki Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı içerisinde hizmet veren Su Parkı, her gün çok sayıda çocuğu ağırlıyor. Sıcaklardan bunalan çocuklar, Su Parkı’nda eğlenerek, serinlemenin keyfini yaşıyor.

350 metrekare alanda hizmet veren parkta çocuklar, su çemberleri, fıskiyeler ve oyuncaklarla gönüllerince eğlenme imkanı buluyor. Su Parkı, Cuma günleri 14.00-15.00, diğer günler ise 13.00-14.00 saatleri arasında olmak üzere haftanın 7 günü çocuklara ücretsiz olarak hizmet veriyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık