sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.137
  • GR ALTIN 2241.6
  • ÇEYREK 3681.7

BÜYÜK BOŞNAK İFTARI

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Sancaktar, başkanlığa seçildiği günden beri yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.

BÜYÜK BOŞNAK İFTARI
  • 25 Mayıs 2019, Cumartesi 15:51

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Sancaktar, başkanlığa seçildiği günden beri yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.

Yönetimi ile birlikte yaptığı işlerle takdir topluyor. Lasiad (Laleli Sanayici İşadamları) derneğinin de başkanvekili olan Muhammet Sancaktar ve yönetimi her yıl dernek binasında düzenledikleri Ramazan İftarını bu kez Boşnakların yoğun yaşadığı Karamürsel'de, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte gerçekleştirdi.


3 Bin civarı Boşnağın buluştuğu bu iftar için Bayrampaşa'da dernek binasının önünden otobüsler kaldırıldı. Kültürlerini yaşamak, Bosna, Sancak ve Balkanlar'da bulunan Boşnakları, Arnavutları, Makedonları unutmamak, onlara destek olabilmek için çaba sarfeden derneklerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.


Başkan Muhammed Sancaktar iftar programı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Başkan Muhammed Sancaktar iftar programı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Çok güzel bir geceydi. Karamürsel’de yaklaşık 3000 hemşerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Herkese teşekkür ederim."

HABERE AİT RESİMLER

YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR

YEŞİLAY HAFTASI ORYANTİRİNG YARIŞMASI YEŞİLAY HAFTASI ORYANTİRİNG YARIŞMASI

BAYRAMPAŞA MİLLET BAHÇESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI BAYRAMPAŞA MİLLET BAHÇESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

BAYRAMPAŞA SEVDASI GÖNÜLLERE NAKŞEDİLECEK BAYRAMPAŞA SEVDASI GÖNÜLLERE NAKŞEDİLECEK

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık