sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3887
  • Euro 35.09
  • GR ALTIN 2326.7
  • ÇEYREK 3827.9

BAYRAMPAŞA’DA RUMELİ RÜZGÂRI ARİF ŞENTÜRK'LE ESTİ

Rumeli türkülerinin efsane yorumcusu Arif Şentürk, Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

BAYRAMPAŞA’DA RUMELİ RÜZGÂRI ARİF ŞENTÜRK'LE ESTİ
  • 22 Ocak 2022, Cumartesi 23:18

Rumeli türkülerinin efsane yorumcusu Arif Şentürk, Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Sahnede birbirinden güzel türküler seslendiren Şentürk’e zaman zaman Rumeli Ekrem de eşlik etti. Konsere katılan ve Şentürk’e çiçek takdim eden Başkan Atila Aydıner, “Arif Şentürk, tam 54 yıldır sanatımıza değer katan büyük bir değer” dedi.

Rumeli türkülerinin efsane yorumcusu Arif Şentürk, Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında,  Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Sahnede birbirinden güzel türküler seslendiren ve Bayrampaşalılara unutulmaz bir akşam yaşatan usta sanatçı Şentürk’e zaman zaman Rumeli Ekrem de eşlik etti. Konsere katılan ve Şentürk’e çiçek takdim eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Arif Şentürk, tam 54 yıldır sanatımıza değer katan büyük bir değer” dedi.

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık