sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4896
  • Euro 34.5942
  • GR ALTIN 2477.4
  • ÇEYREK 4075.3

BALKAN KÜLTÜRÜNÜ YAKINDAN TANIDILAR

Esenler Belediyesi tarafından Balkan coğrafyasının çok renkli ve çok çeşitli kültürel yapısını yakından tanımak isteyenler için hayata geçirilen Balkan Kültür Okulu sona erdi.

BALKAN KÜLTÜRÜNÜ YAKINDAN TANIDILAR
  • 04 Nisan 2021, Pazar 0:15

Esenler Belediyesi ile Bâb-ı Âlem, Selam ve Turkuaz Uluslararası Öğrenci Dernekleri ortaklığında düzenlenen Balkan Kültür Okulu, son dersini tamamlayarak katılımcılarına sertifikalarını verdi. Balkan coğrafyasının düğün kültürü Kuzey Makedonyalı Ahmet Dervişev, yemek kültürü Batı Trakyalı Numan Memet, giyim kültürü Bosna Hersekli Amina Lila, enstrüman kültürü Arnavut Orhan Hajdari ve çocuk oyunları kültürü ise Kosovalı Nderim Ademi tarafından anlatıldı. Katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen derslerde, Balkan kültürüne dair bilinmeyenlere ışık tutuldu.

 

FARKLI MİLLETLERDEN KATILIM

 

Dünya Kültür Akademisi’nin üçüncü ayağı olan Balkan Kültür Akademisi eğitimleri sonunda derslere katılan farklı milletlere mensup 168 kişi sertifika almaya hak kazandı. Ayrıca eğitimlere katılan bir kişiye, yapılan çekiliş sonucu Bosna Hersek gezisi hediye edildi.

 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık