sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0886
  • GR ALTIN 2282.2
  • ÇEYREK 3754.7

AHİLİK HAFTASI GAZİOSMANPAŞA'DA KUTLANDI

Ahilik Haftası kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kutlama programı düzenlendi.

AHİLİK HAFTASI GAZİOSMANPAŞA'DA KUTLANDI
  • 13 Ekim 2022, Perşembe 21:09

Ahilik Haftası dolayısıyla düzenlenen programa katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Kardeşliğin, cesaretin, yiğitliğin, cömertliğin, bir arada yaşamanın ve dayanışmanın karşılığı olan Ahilik Haftası'nı tebrik ediyorum” dedi.

 

Ahilik Haftası kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kutlama programı düzenlendi. Gaziosmanpaşa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programda, şiir ve tiyatro gösterilerinin ardından öğrencilere usta öğreticilik-kalfalık belgesi takdim edildi.

 

Programda konuşan Başkan Usta, “Kardeşliğin, cesaretin, yiğitliğin, cömertliğin, bir arada yaşamanın, dayanışmanın karşılığı olan Ahilik Haftası'nı tebrik ediyorum. Ahilik kültürüyle yoğrulmuş bir neslin, bir medeniyetin bugün tekrar kökleriyle, gövdesiyle, dallarıyla yeşerip gelecek nesillere bu kültürü aktarması bizim için de önemlidir. Bizim medeniyetimizin bize yüklediği sorumluluk, her alanda olduğu gibi ticaretimizi de Ahilik kültürü ile geliştirmemiz gerektiğini ortaya koyuyor. Geleceğin umutları, geleceğin esnafları, tüccarları, iş adamları, yöneticileri olacak olan sizlerle bu kültürü daha güçlü hale getirmenin mümkün olduğuna inanıyorum” dedi.

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

DAHA ŞİMDİDEN BAYRAMPAŞALILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDI DAHA ŞİMDİDEN BAYRAMPAŞALILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık