sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5871
  • Euro 34.818
  • GR ALTIN 2509.9
  • ÇEYREK 4129.0

RADYO ESENLER ‘YENİ YILDIZLARI’NI ARIYOR!

Esenler Belediyesi, ‘Radyonun Yeni Yıldızları’ adlı eğitim programıyla geleceğin radyocularını mikrofon başına çağırıyor.

RADYO ESENLER ‘YENİ YILDIZLARI’NI ARIYOR!
  • 24 Mart 2021, Çarşamba 23:58

Esenler Belediyesi, ‘Radyonun Yeni Yıldızları’ adlı eğitim programıyla geleceğin radyocularını mikrofon başına çağırıyor.

Esenler Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Radyo Esenler, radyoculuk hayali olan ve bu alana katkı sunmak isteyen gençler için ‘Radyonun Yeni Yıldızları’ adlı eğitim programı düzenliyor. 5 hafta sürecek eğitimlerin sonunda mezun olan öğrencilere ulusal ve yerel radyolarda staj yapma imkânı sunulacak. Programa kayıtlar, 25 Mart- 5 Nisan tarihleri arasında www.esev.org adresi üzerinden yapılacak. 19- 29 yaş aralığındaki gençler, mülakata katılma şansına sahip olacak.

 

UZMAN İSİMLERDEN EĞİTİM

 

‘Radyonun Yeni Yıldızları’ eğitim programı kapsamında diksiyon ve haber yazma teknikleri, radyo programcılığı, teknik-prodüksiyon ve podcast, reklam ve pazarlama ile kurumsal iletişim ve yöneticilik gibi konular, alanında uzman isimler tarafından anlatılacak.

 

Sen de mülakata katıl, eğitim al, radyolarda staj yapma şansını yakala, radyonun yeni yıldızlarından biri ol!

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık