sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3744
  • Euro 35.0772
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3826.2

Millet bahçesi ailelerin ilgi odağı oldu

Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi, hizmete açılan mangal alanlarıyla sıcak havaların son günlerini değerlendirmek isteyen piknikçilerin vazgeçilmez adresi haline geldi. Aileler, çocuk parkından spor alanlarına, kafeteryadan seyir kulesine birçok imkan sunan Millet Bahçesi’nde, yeşilin ve doğanın keyfine varıyor.

Millet bahçesi ailelerin ilgi odağı oldu
  • 02 Ekim 2019, Çarşamba 0:02

Alibey Barajı’nın hemen yanı başında yeşille maviyi buluşturan Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Trafik gürültüsünden uzak, huzurlu bir ortamda piknik, çocuk parkı, spor alanları, kafeterya ve seyir kulesi gibi birçok fonksiyonu birlikte sunan Millet Bahçesi, bölge halkının özellikle hafta sonları en çok tercih ettiği mekanların başında geliyor.

MANGAL ALANLARI HİZMETTE

Birçok ihtiyacın düşünüldüğü Millet Bahçesi’nde piknik keyfinin vazgeçilmezi olan mangal da unutulmadı. Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Millet Bahçesi’ne mangal alanları yaptı. Çevre kirliliğinin önüne geçmek ve piknik yangınlarını önlemek amacıyla yapılan mangal alanları vatandaşlara hizmete vermeye başladı. 12 noktada kurulan mangal alanlarının dışında, Millet Bahçesi’nde ateş yakılmasına müsaade edilmiyor.

YEMYEŞİL DOĞASIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

60 bin metrekare alana sahip Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi, doğal orman yapısı ve rengarenk çiçekleriyle göz kamaştırıyor. 1.200 metrekarelik yürüyüş yolu, 1.800 metrekare alana sahip bisiklet parkuru, 1.500 metrekarelik etkinlik alanı, piknik alanları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, otopark, kafeterya, mescit gibi fonksiyonlarıyla birçok etkinliğe olanak sağlıyor. Göçmen kuşların geçişlerinin izlenebildiği seyir kulesi de şehrin manzarasını ayaklar altına seriyor. Ziyaretçilere ücretsiz hizmet veren Millet Bahçesi, vatandaşlara şehrin stresinden uzak, ferah mekânlar, çocuklara ise modern ve güvenli oyun alanları sunuyor.

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık