sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5638
  • Euro 35.0307
  • GR ALTIN 2424.4
  • ÇEYREK 3986.4

Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi’nin İnşaatı Hızla Yükseliyor

“Eyüpsultan’a Değer” sloganı ile hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçedeki her bölgede özellikle çocuk, kadın, engelli ve yaşlıların yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik tip projeleri, tek tek hayata geçiriyor.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi’nin İnşaatı Hızla Yükseliyor
  • 23 Mart 2021, Salı 23:24

Mahalleleri gezerek yerinde tespitlerde bulunan, halkın ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren Başkan Deniz Köken, bu kapsamda Yeşilpınar Mahallesi’nde Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi’nin yapımını başlattı.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN, İNŞAATTA İNCELEMELERDE BULUNDU

İnşaatı hızla yükselen kültür evinde yapılan çalışmaları inceleyip, bilgi alan Başkan Deniz Köken, nitelikli yapılar ortaya koymaya devam ettiklerini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

"Biliyorsunuz 2021 yılı Cumhurbaşkanlığımızın nezaretinde, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı olması hasebiyle de biz Mehmet Akif Kültür Evi’ni burada açıyoruz. Burada hem spor, hem ESMEK, hem gençlik merkezlerimiz faaliyet gösterecek. Yeşilpınarımıza hayırlı olsun diyorum. Aynını yine Akşemsettin’de, Çırçır’da, Karadolap’ta yapacağız. Karadolap’ta kreşi yaptık, yukarıda da yine kültür evini yapıyoruz. Neresi varsa bulduğumuz yerleri değerlendiriyoruz. Mahallelerde gençlerin, hanımların gidebileceği evler olsun istiyoruz"

KÜLTÜR EVİNDE, ESADEM, ESMEK VE GENÇLİK MERKEZİ HİZMET VERECEK

İçerisinde Eyüpsultan Mesleki Eğitim Merkezi (ESMEK), Eyüpsultan Aile Danışmanlığı ve Eğitim Merkezi (ESADEM) ve Gençlik Merkezi’nin yer alacağı kültür evi 732 metrekare inşaat alanına sahip olacak. ESMEK kurslarına katılacak olan vatandaşların çocuklarını bırakabilecekleri Çocuk Evi ve Kafenin de bulunacağı 3 katlı binada gençlerin eğitim alacağı 10 derslik olacak.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık