sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3887
  • Euro 35.09
  • GR ALTIN 2326.7
  • ÇEYREK 3827.9

LOKMAN ÇAĞIRICI ESERLERİYLE ANILACAK

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, Bağcılarlı hemşehrilerimizin teveccühüyle 15 yıldır Bağcılar Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Lokman Çağırıcı, kalp rahatsızlığı sorununun tekrarlaması sebebiyle doktorlarıyla yaptığı istişare neticesinde, 13 Nisan 2022 tarihi itibariyle görevinden ayrılma karar aldı.

LOKMAN ÇAĞIRICI ESERLERİYLE ANILACAK
  • 16 Nisan 2022, Cumartesi 23:46

Bağcılar Belediye yetkilileri Başkan Lokman Çağırıcı'nın istifa kararıyla ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptılar:

"

Başkanımız Lokman Çağırıcı, Bağcılar’da Meclis Üyeliği ve Başkan Yardımcılığının ardından üstlendiği Belediye Başkanlığı görevlerini büyük bir sorumluluk duygusuyla yerine getirdi. 

Bağcılarlı hemşehrilerimizin “Lokman Abisi”, “Lokman Amcası” ve “Lokman Kardeşi” olarak bağrına bastığı Lokman Çağırıcı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçemize aşkla, gayretle ve samimiyetle iftihar vesilesi hizmetler sundu ve her mahalleye abide eserler kazandırdı.

“Gayret insanın kanadıdır” duygusundan hareketle ilçesine hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak, parti, ırk, dil ve din olmak üzere ayrım yapmadan şeffaf bir belediyecilik örneği sundu. “Tecrübesi, gayreti, samimiyeti ve hüsnüniyetiyle”, oy versin vermesin tüm ilçe sakinlerinin belediye başkanı olmayı başardı.

“Bağcılar Markası ortaya çıktı”

Vizyoner bakış açısıyla değer üreten eserlere imza atan Başkanımız Lokman Çağırıcı, yerel belediyeciliği en üst seviyelere taşıdı. Hazreti Mevlana; “Yürek yorulunca ter gözden akar” diyor. 

Başkanımız, uyum içerisinde yönettiği mesai arkadaşlarıyla birlikte hemşehrilerinin yüreğinin yorulmaması için canla başla, gece ve gündüz demeden gayretle çalıştı. Belediyenin kapısı ve tüm tesisler hemşehrileri için ardına kadar hep açık oldu.  

Gerek siyaset gerek belediyecilik olmak üzere hemen her alanda engin tecrübesi, bilgisi ve tavsiyeleriyle ilçemize hizmet etmeye devam edecektir. Vefalı hemşehrilerimiz ve mesai arkadaşları Başkanımızın hizmetlerini ve hayatlarının her anında sunduğu katkılarını asla unutmayacaktır. Eser üretme siyasetiyle gönüllerde derin izler bırakan Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı’ya bundan sonraki yaşamında sağlıklı ve uzun ömürler niyaz ediyoruz." 

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık