sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3348
  • Euro 35.0921
  • GR ALTIN 2308.8
  • ÇEYREK 3798.7

İhtiyaç Sahibi 4.500 Aileye Patates Yardımı

Gaziosmanpaşa Belediyesi hem vatandaşın bütçesine katkı sağlamak hem de yerli tarım üreticisine destek olmak amacıyla Niğde’den temin ettiği 45 ton patatesi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyor.

İhtiyaç Sahibi 4.500 Aileye Patates Yardımı
  • 28 Şubat 2021, Pazar 16:12

Pandemi süreci boyunca vatandaşlara ekonomik yönden destek olmak için erzak yardımlarını yoğunlaştıran Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin mutfak bütçesine katkı sağlamak amacıyla patates dağıtımına başladı. Bu kapsamda Niğde’deki tarım üreticilerinden tedarik edilen 45 ton patates, belediye ekipleri tarafından program dahilinde dar gelirli ailelere ulaştırılıyor. 4.500 ailenin en temel mutfak ihtiyaçları arasında yer alan patates ihtiyacını karşılayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, diğer yandan yerli tarıma ve çiftçiye destek veriyor.

EKİPLER KAPI KAPI DOLAŞIYOR

10’ar kiloluk çuvallar halinde hazırlanan patatesler, ekipler tarafından tek tek ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar götürülerek, teslim ediliyor. Dağıtım çalışmaları sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonları da hız kesmiyor. Dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirmek için gerçekleştirilen yardımlar, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

 

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık