sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.489
  • Euro 35.1409
  • GR ALTIN 2325.9
  • ÇEYREK 3838.9

GOP'TA KIŞLA MÜCADELE EKİPLERİ İŞBAŞINDA

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi adına Gaziosmanpaşa Belediyesi, tuzlama ve küreme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İlçede 65 araç ve 300 personel 7/24 görev yapıyor.

GOP'TA KIŞLA MÜCADELE EKİPLERİ İŞBAŞINDA
  • 24 Ocak 2022, Pazartesi 23:36

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede etkili olan kar yağışıyla birlikte olumsuz bir durum yaşanmaması adına cadde cadde, sokak sokak tuzlama ve kar küreme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda belediyenin karla mücadele ekipleri, trafiğin ve günlük yaşamın aksamaması adına 65 araç ve 300 personel ile ilçenin dört bir yanında 7/24 aralıksız çalışıyor.

 

ANA ARTERLER, SOKAKLAR VE MEYDANLAR TEMİZLENİYOR

İlk olarak ana arterleri temizleyen ekipler, çalışmalarını ara sokaklar ve mahallelerde sürdürüyor. Kar küreme çalışmalarıyla yollar temizlenirken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için ilçe genelinde tuzlama çalışmaları yapılıyor. Ekipler, yayalar için de meydanlarda, kaldırımlarda, park ve yeşil alanlarda biriken karları temizleyip, tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. İlçede yoğun kar yağışının yolları kapamaması için 2 bin ton tuz depolarda hazır durumda bulunduruluyor. Kamu kurumlarına Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından olası buzlanmalara karşı tuz takviyesi de yapılıyor.

 

VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Küreme ve tuzlama çalışmalarına devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşları soğuk kış günlerinde yalnız bırakmıyor. Belediye ekipleri, Mobil Büfe aracılığıyla sabahın erken saatlerinden itibaren otobüs duraklarında vatandaşlara sıcak çorba ikram ediyor. Olumsuz hava şartlarında hastaneye gidemeyen yaşlı ve engelli vatandaşlar için ise hasta nakil aracı hizmet veriyor.

 

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR

Kış şartlarıyla mücadele kapsamında sokak hayvanları da unutulmuyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı veterinerlik ekipleri, soğuk havalarda dondurucu soğuklarda sokak hayvanları için sıcak yuvalar oluşturdu. Can dostlarımızın yiyecek bulmakta zorlanmaması adına ilçe genelinde mama ve su dağıtımı yapılarak, sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçları karşılanıyor.

 

ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT HİZMET VERİYOR

Gaziosmanpaşa’da kış şartlarından olumsuz etkilenen vatandaşlar, 444 0 467 numaralı Gaziosmanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ni haftanın 7 günü 24 saat destek talep edebiliyor. Gaziosmanpaşalılar, ulaşım, sağlık, sokak hayvanlarının tedavisi ve bakımı gibi her türlü acil durumda 7/24 ihbar ve taleplerini iletebiliyor. Vatandaşların talepleri derhal ilgili birimlere iletilerek, hızlı çözüm üretiliyor.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık