sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5651
  • Euro 34.8406
  • GR ALTIN 2428.3
  • ÇEYREK 3995.0

Gaziosmanpaşalılar Sanat Dolu Akşamlarda Buluştu

Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi, 16 mahallenin tamamında düzenlediği konser, tiyatro, çocuk etkinlikleri ve atölyelerle her yaştan vatandaşı sanatla buluşturdu. Programlara Gaziosmanpaşalılar yoğun ilgi gösterdi.

Gaziosmanpaşalılar Sanat Dolu Akşamlarda Buluştu
  • 30 Eylül 2021, Perşembe 17:33

Gaziosmanpaşa Belediyesi, her yaştan vatandaşı sanatla buluşturmak için "16 Mahallede 16 Sanat Şenliği" isimli programlar düzenledi. Bu kapsamda ilçede birçok park ve meydan açık hava sahnesine dönüştürülerek, ücretsiz kültür sanat etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinliklere katılan vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi tarafından düzenlenen konser, tiyatro ve sahne etkinlikleriyle mahallelerinde sanat dolu akşamlar geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Çocuklar ise eğitici atölye çalışmaları, çocuk oyunları ve çeşitli sürprizlerle doyasıya eğlendi.

 

“KOMŞULUK KÜLTÜRÜ AÇISINDAN ÇOK KIYMETLİ”

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Yaz sezonunda köyüne gidemeyen, tatile gidemeyen, başka etkinlik yapamayan çocuklarımız bu etkinliklerde eğlenme imkanı buldu. Aynı zamanda bizler de atölye çalışmalarıyla çocuklarımızın yeteneklerini ve yaptıkları o güzel eserleri gördük. Vatandaşlarımızın komşularıyla birlikte bu etkinliklere katılması, birlikte keyifli vakit geçirmesi, çok önemsediğimiz komşuluk kültürü açısından da çok kıymetli. İnşallah kültür-sanat etkinlikleriyle ilçemizdeki her bir vatandaşımıza ulaşmaya devam edeceğiz” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık