sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5372
  • Euro 34.9337
  • GR ALTIN 2436.5
  • ÇEYREK 4009.1

Gaziosmanpaşa’da 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Çocuk Şenliği” düzenledi. Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Başkan Usta, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bugün çok daha anlamlı bir şekilde kutlanıyor olması bizleri umutlandırıyor ve heyecanlandırıyor” dedi.

Gaziosmanpaşa’da 23 Nisan Kutlamaları
  • 25 Nisan 2019, Perşembe 3:53

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen “Çocuk Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu. Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri ve Sanat Merkezi eğitmenleri tarafından oluşturulan atölyelerde çocuklar hünerlerini sergileyerek gönüllerince eğlendi. Etkinlik kapsamında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, çocuklarla bir araya gelerek, atölye çalışmalarına katıldı.

“DÜNYADA ÇOCUK BAYRAMI KUTLAYAN YEĞANE ÜLKEYİZ”

Dünya’da çocuk bayramının kutlandığı tek ülkenin Türkiye olduğunu hatırlatan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hastan Tahsin Usta, “Bizler çocukluğumuzu yaşayamadık. Bugünün çocuklarıyla kendi çocuklarımızla bu anlamlı günü yaşamak istiyoruz. Bu kapsamda 99 yıldır kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün çok daha anlamlı bir şekilde kutlanıyor olması bizleri umutlandırıyor ve heyecanlandırıyor. Dünyada çocuk bayramı kutlayan yeğane ülkeyiz. Bu çok anlam ifade ediyor. Biz de kendi bünyemizde, sanat akademimizde çocuklarımıza dönem boyu öğrettiğimiz meziyetlerini, marifetlerini, yaptıkları eserleri burada sergileme imkanı sunuyoruz. Bunun yanında bayramımızı da kutlamış oluyoruz’’ dedi.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen ve çocuklara el becerileri kazandırarak gelişimlerine katkı sunan atölyelerde minikler eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardı. Çocuk Şenliği’nin güzel geçtiğini belirten Naz Bozacı, “Buradaki killerle oynuyoruz. Yapılan etkinlikler son derece güzel ve biz çocuklar olarak keyifli dakikalar geçiriyoruz’’ diye konuştu. Sanat Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerin oluşturduğu korolar ile müzik grubu Aura da Çocuk Şenliği’nde sahne aldı. Şarkılara eşlik eden çocukların keyifli dakikalar yaşadığı görüldü.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık