sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5748
  • Euro 35.0319
  • GR ALTIN 2435.1
  • ÇEYREK 4006.2

FATİH'TE CEPHEDEN İSTİKBALE

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. yıl dönümünde, Yedikule Hisarı’nda gerçekleştirilen “Cepheden İstikbale" konseri ile kutlandı.

FATİH'TE CEPHEDEN İSTİKBALE
  • 31 Ağustos 2022, Çarşamba 21:15

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. yıl dönümünde, Yedikule Hisarı’nda gerçekleştirilen “Cepheden İstikbale" konseri ile kutlandı.

Belediyemiz, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümünü "Cepheden İstikbale" programı ile kutladı. Yedikule Hisarı'nın tarihi atmosferinde gerçekleştirilen programda, Bahadır Yenişehirlioğlu'nun lirik anlatımı, Türk Halk Müziği ve Türk Müziği'nin sevilen sesleri Adile Kurt Karatepe, Elif Güreşci ve Tuncay Kemertaş'ın seslendirdiği türkülerle milli mücadele ve 30 Ağustos ruhu sahneye yansıtıldı. Programın müzik yönetmenliğini Prof. Dr. Turan Sağer yaptı. Fatihli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Belediye Başkanımız Mehmet Ergün Turan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler de katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Belediye Başkanı’mız Ergün Turan, "Bugün aziz milletimizin kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçaladığı, şanlı bir direniş destanı yazdığı 30 Ağustos zaferinin Allah'a şükür 100'üncü yılını kutluyoruz. Tarihimizin en önemli ve kritik dönüm noktalarından olan bu zaferi bizlere armağan eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Büyük Millet Meclisimizin temsilcilerini kahraman askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bütün Fatihli hemşerilerimizin ve ülkemizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bizim için anlam ve ehemmiyeti büyük bu aziz hatırayı içimizde yeniden yaşatmak ve yaşamak için burada bir araya geldik. Bu akşam özel bir mekanda Yedikule Hisarı’nda zaferimizin yüzüncü yılını özel bir konserle coşkuyla kutlayacağız inşallah" ifadelerinde bulundu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık