sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.9993
  • GR ALTIN 2439.7
  • ÇEYREK 4016.9

EN LEZZETLİ PASTALAR FATİH'TE YARIŞTI

Profesyonel ve amatörlerin farklı kategorilerde kıyasıya bir mücadele verdiği Pasta Yarışması’nda kazananlara ödüllerini Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan takdim etti.

EN LEZZETLİ PASTALAR FATİH'TE YARIŞTI
  • 13 Ekim 2022, Perşembe 21:26

Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ve yoğun ilgi gören Pasta Yarışması’nda profesyoneller şeker hamurundan buket çiçek yapımı ve Fatih temalı maket pasta yapımı kategorilerinde yarışırken, amatörler ise şefin reçetesindeki pastayı verilen sürede en güzel ve lezzetli şekilde hazırlamak için mücadele verdi. Sevilen ekran yüzlerinden Elif Korkmazel’in keyifli sunum ve anlatımlarıyla gerçekleşen programda Mahmut Okutucu, Emin Aydemir, Zülcenah Kunter, Recep Karakoç ve Yasemin Özdemir jüri üyeliğini yaptı.

BAŞKAN TURAN KATILAN VE ÖDÜL ALANLARI KUTLADI
Kazananların ödüllerini takdim eden Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Ben inanıyorum, bizim kadınlarımız dünyadaki diğer emsallerine göre çok başarılılar. Hangi eğitim seviyesinden olursa olsun, nereden olursa olsun çok harika işler yapıyorlar. Bugün de Pasta Yarışması için hünerli ellerinizle birbirinden lezzetli pastalar yaptınız. Tatlı bir rekabetin yaşandığı pasta yarışmamıza katılan ve ödül alan tüm hanım kardeşlerimi ve pasta ustalarımızı kutluyorum” dedi. Fatih temalı maket pasta yapımı ve şeker hamurundan buket çiçek yapımı kategorilerinde; 1.'lere 15.000 TL, 2.'lere 10.000 TL, 3.'lere 7.000 TL, amatörlerde ise birinciye 1.000 TL ödül ve ilk üçe girenlere sürpriz hediyeler verildi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık