sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5969
  • Euro 34.8651
  • GR ALTIN 2496.5
  • ÇEYREK 4106.9

Can dostlarımızı kış şartlarında yalnız bırakmıyoruz

Sevimli dostlarımız için ağır kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek adına tedbirler alan Gaziosmanpaşa Belediyesi, 52 noktada mama ve yuva dağıtımı yaparak sokak hayvanlarına şefkat elini uzatıyor.

Can dostlarımızı kış şartlarında yalnız bırakmıyoruz
  • 09 Şubat 2020, Pazar 21:02

Kış şartlarının yaşamı olumsuz etkilememesi için günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, dondurucu soğukların kendisini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde ilçedeki sokak hayvanları unutmadı. Gaziosmanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında yemek bulmakta zorlanan kedi ve köpekler için ilçe genelinde her gün mama ve su dağıtımı yapıyor. Sokak hayvanlarının beslenme ve bakımı ile yakından ilgilenen ekipler soğuktan korunmaları adına da muhtelif noktalara yuvalar bırakıyor. Ekipler, can dostlarımız için mama dağıtımı ve kontrollere her gün düzenli olarak devam ediyor.

“KIŞ TEDBİRLERİMİZİ ALIRKEN CAN DOSTLARIMIZI HİÇBİR ZAMAN UNUTMUYORUZ”

Kış boyunca sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kış tedbirlerimizi alırken can dostlarımızı da hiçbir zaman unutmuyoruz. Yaşamımızın bir parçası olan sokak hayvanları özellikle bu soğuk havalarda mama ve barınma ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Onların bu ihtiyaçlarını karşılamak için 50’nin üzerinde noktada ekiplerimizle mama dağıtımı yapıyoruz. Vatandaşlarımız olumsuz şartlardaki sokak hayvanlarıyla ilgili 444 0 467 telefonundan 7/24 Çağrı Merkezimize ulaşabilirler” diye konuştu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık