sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5853
  • Euro 34.8122
  • GR ALTIN 2505.8
  • ÇEYREK 4123.0

Bilgi Evlerinde Ön Kayıt Dönemi Başladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri’nde, 2020-2021 eğitim yılı için ön kayıtlar başladı. Öğrenciler, ilçedeki 10 bilgi evinden veya belediyenin internet sitesi üzerinden online kayıtlarını 21 Eylül’e kadar yapabiliyor.

Bilgi Evlerinde Ön Kayıt Dönemi Başladı
  • 26 Ağustos 2020, Çarşamba 17:41

Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evlerinde öğrencilerin okul başarısına destek sağlamak amacıyla 3’üncü sınıftan 7’inci sınıfa kadar Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, İngilizce ve Din Kültürü branşlarında eğitimler veriliyor. 8’inci sınıflar için ise LGS'ye hazırlık kapsamında eğitimler düzenleniyor. Ders anlatımları, testler ve düzenli olarak gerçekleştirilen deneme sınavlarıyla desteklenerek öğrencilere kendilerini ölçme ve değerlendirme imkanı sunuluyor. Teorik bilgileri, pratiğe dönüştürmek için atölye, hobi ve etkinlik kulüplerinin yanı sıra sosyal aktiviteler ve kültürel etkinliklerle çocukların kişisel gelişimine katkı sağlanıyor.

 

ROBOTİK KODLAMA VE YAZILIM EĞİTİMLERİ

 

Türkiye’nin yerli ve milli teknoloji hamlesi kapsamında geleceğin yerli ve milli yazılımcılarını yetiştirmeyi amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, 10- 14 yaş arası bilgi evi öğrencilerine robotik kodlama, yazılım ve 3D tasarım alanında eğitimler veriyor. Yazılım ve kodlama eğitimleriyle öğrencilerin analitik düşünme, problem çözebilme ve tasarım becerilerini geliştirmelerine katkı sağlanıyor. Çocukların teknolojiyi sadece kullanan değil, aynı zamanda üreten bir nesil olarak yetişmesi hedefleniyor. Yerli ve milli teknolojinin temelini oluşturmayı amaçlayan eğitimlerin ardından öğrenciler, teknoloji alanında özgün projelerini hazırlıyor.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evlerine ön kayıt yaptırmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık