sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Başkan Usta’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Usta’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
  • 28 Ağustos 2020, Cuma 22:09

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

 

Başkan Usta, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Birlik ve beraberliğimizin şahlanış destanı olan 30 Ağustos Zaferi, aziz Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığa olan inancının en önemli sembollerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Malazgirt’le başlayan Anadolu’yu kendimize vatan kılma mücadelemiz, 30 Ağustos Zaferi ile taçlanmış ve milletimiz, istiklalini ve istikbalini koruma hususundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. 

 

30 Ağustos bize, şartlar ne kadar zor olursa olsun başarıya ulaşma konusunda önümüzde daima açık bir yol bulunduğuna işaret etmektedir. Tarihteki tüm zaferlerimizde olduğu gibi 30 Ağustos Zaferi'nin arkasında da gözlerini kırpmadan hayatını feda eden kahramanlarımızın cesaretleri vardır. Böylesi şanlı bir tarihin mirasçıları olan bizlere düşen en önemli görev, geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle milli birlik ve beraberliğimizden, azim ve kararlılığımızdan asla ödün vermemektir. 15 Temmuz’da bir kez daha ispatladığımız gibi; milletimiz canından aziz bildiği vatanı uğruna her türlü fedakarlık ve cesareti göstermeye her daim hazırdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık