sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5588
  • Euro 34.8955
  • GR ALTIN 2437.0
  • ÇEYREK 4010.0

Başkan Usta Ülkemizi Gururlandıran Gaziosmanpaşalı Sporcuları Tebrik Etti

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Muaythai Gençler Dünya Şampiyonası’nda aldıkları madalyalarla ülkemizi gururlandıran Gaziosmanpaşalı sporcuları tebrik etti.

Başkan Usta Ülkemizi Gururlandıran Gaziosmanpaşalı Sporcuları Tebrik Etti
  • 20 Ekim 2019, Pazar 16:18

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Muaythai Gençler Dünya Şampiyonası’nda aldıkları madalyalarla ülkemizi gururlandıran Gaziosmanpaşalı sporcuları tebrik etti.

Karayolları Spor ve Sağlık Merkezi’nde sporcu gençlerle buluşan Başkan Usta, “Gençlerimiz bu yeni tesiste ortamlar, imkanlar, mekanlar geliştirilince daha büyük başarılarla ülkemizi daha iyi temsil ediyorlar” dedi.

Karayolları Spor ve Sağlık Merkezi’nde antrenman yapan sporcuları ziyaret eden Başkan Usta, Muaythai Gençler Dünya Şampiyonası’nda tarih yazan Gaziosmanpaşalı sporcularla bir araya geldi. Şampiyonada madalya kazanan genç sporcular Mehmet Yeşilyurt, Ömer Çavgın, Fatma Zehra Baş ve Yasin Çavgın’ı tebrik eden Başkan Usta, gençlere her alanda destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

“GENÇLERİ DESTEKLEYİP, BAŞARILARINI GÖRDÜKÇE DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ”

Ülkemizin birçok spor dalında hayal ettiği başarıları gerçekleştirdiğinin altını çizen Başkan Usta, “Bu başarıların artarak devam etmesi en büyük arzumuz. Çalıştınız, hedef koydunuz, inandınız, gayret ettiniz ve başardınız. Teknolojide, sporda, kültürde, sanatta sizin gibi azimli gençleri destekleyip, bunları başardıklarınızı da gördükçe bunların daha fazlasını yapacağız. Bizde bu yetenekler varsa, bu azim varsa ve onlardan daha fazla başarma inancı varsa demek ki başarabiliriz” dedi.

“İMKANLAR VE MEKANLAR GELİŞTİRİLİNCE DAHA BÜYÜK BAŞARILARLA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYORLAR”

Başkan Usta, “Göreve ilk geldiğimizde burada en altta, bodrum katta bir yer vardı. Yağmurlu havada hocalarımız çatısı akıyor diye leğen koyuyordu, damlayıp biriken suyu yukarı çıkıp boşaltıyorlardı ve bu ortamda spor yapılıyordu. Ama bugün bu yeni tesiste ortamlar, imkanlar, mekanlar geliştirilince şimdi daha büyük başarılarla ülkemizi daha iyi temsil ediyorlar. Bu durum bizi de duygulandırıyor. Gençlerimizin bu yeteneklerini ortaya çıkaran bizlerin ve hocalarımızın desteğiyle ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek noktaya geliyorsunuz” diye konuştu.

GAZİOSMANPAŞALI 4 SPORCU MADALYAYLA DÖNDÜ

Ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’na 65 ülkeden 840’ı sporcu olmak üzere 1350 katılımcı iştirak etti. Antalya’da gerçekleştirilen müsabakalar sonucu Türkiye 22 Altın, 37 Gümüş, 26 Bronz madalyayla dünya 2’ncisi olurken, Gaziosmanpaşalı sporcular başarılarıyla göz doldurdu. Gaziosmanpaşalı sporculardan Mehmet Yeşilyurt Yıldız Erkekler 52 kiloda dünya 2’ncisi,  Ömer Çavgın Yıldız Erkekler 46 kiloda dünya 3’üncüsü, Fatma Zehra Baş Genç Bayanlar 42 kiloda dünya 3’üncüsü ve Yasin Çavgın Yıldız Erkekler 36 kiloda dünya 3’üncüsü oldu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık