sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.455
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

Başkan Usta Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ni ziyaret etti

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ekibiyle birlikte Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde ihtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm adına incelemelerde bulundu.

Başkan Usta Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ni ziyaret etti
  • 17 Kasım 2019, Pazar 20:29

Her hafta farklı bir mahallede incelemelerde bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ziyaretler kapsamında bu hafta Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi sakinleriyle buluştu. Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, saha personeli ve mahalle muhtarı da Başkan Usta ile birlikte mahalleyi gezdi. Ulaşımdan altyapıya, imardan çevre temizliğine kadar incelemelerin yapıldığı ziyarette ihtiyaçlar tespit edilerek yerinde çözüm adına çalışmalar gerçekleşti.

Başkan Usta, iş yerlerini de ziyaret ederek sık sık vatandaşlarla sohbet etti. Mahallede ve ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Usta, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. İhtiyaçlar doğrultusunda ilgili birimlere notlar aldıran Usta, tespit edilen ihtiyaçların en kısa zamanda tamamlanması adına çalışma yapılacağını belirtti.

Cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen incelemelerin ardından Başkan Usta, 2007 yılında vatani görevini yaparken şehit olan asker Serkan Efe’nin ailesini ziyaret etti. Şehit askerin hatırasını yad eden Başkan Usta, aileye geçtiğimiz günlerde evlerinde çıkan yangın dolayısıyla da geçmiş olsun dileklerini iletti.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık