sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5909
  • Euro 34.8782
  • GR ALTIN 2421.9
  • ÇEYREK 4001.9

Başkan Aydıner teşkilat pikniğine katılım sağladı

AK Parti Bayrampaşa Teşkilatı Kemerburgaz'da düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Başkan Aydıner teşkilat pikniğine katılım sağladı
  • 01 Ekim 2019, Salı 21:32

Kemerburgaz'daki Bayrampaşa Belediyesi Mesire Alanında düzenlenen pikniğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Necati Karagöz, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Selman, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Belediye Başkan Yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri, Mahalle Teşkilatı üyeleri, partililer ve aileleri katıldı.
AK Parti Bayrampaşa İlçe teşkilatı, eğlenceli aktivitelerle yazdan kalma bir havada güzel bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar.

SAÇLI: SORUMLULUĞUMUZ HER ZAMANKİNDEN DAHA DA BÜYÜK
AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı piknikte yaptığı konuşmada, “Geçmişten günümüze kadar ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlar karşısında güçlü olmamız gerekiyor ve en önemlisi birlik ve beraberliğimizi daim kılmamız gerekiyor. Sorumluluğumuz her zamankinden daha da büyük. AK Parti’ye gönül verenler olarak daima ülkemiz ve partimiz için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah yine birlikte büyük zaferlere imza atacağız. Pikniğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

AYDINER: BİZ BİR AİLEYİZ VE HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise yaptığı konuşmada, “AK Parti’nin kıymetli mensuplarımızla piknikte bir araya geldiğimiz için mutluyuz. AK Parti’nin birçok zaferini birlikte gördük. Bu kadar uzun yıllar iktidarda kalmanın yolu, sadece bir siyasi parti yönüyle açıklanamaz. ‘Biz bir aileyiz ve hep birlikte Türkiye’yiz’ diyoruz. Bu ülke ve bu millet için idealleri olan bir parti ve grubuz. Allah sizlerden razı olsun. Bundan sonra da inşallah daha çok çalışacağız, yeni zaferlere hep birlikte imza atacağız” şeklinde konuştu.

KAYA: MİLLET SEVDASIYLA BİR ARAYA GELMİŞ  BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Piknikte kısa bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ise, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen zamanda yaptıkları çalışmaları anlatarak, “Yazdan kalma bu güzel İstanbul gününde AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu güzel piknikte emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Biz millete hizmet sevdasıyla bir araya gelmiş büyük bir aileyiz” diye konuştu.

KARAGÖZ: ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Necati Karagöz de yaptığı konuşmasında piknikte emeği geçenlere teşekkür ederek, “Biz biriz beraberiz, birlikte Bayrampaşa’yız, birlitte İstanbul’uz ve birlikte Türkiye’yiz anlayışı ile çıktığımız bu yolda ülkemiz ve şehrimiz için daha iyiye daha güzele ulaşmak için hep birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

EĞLENCELİ AKTİVİTELER DÜZENLENDİ
Çocuklara yönelik eğlenceli aktivitelerin de sahnelendiği piknik alanında, kazanan çocuklar oyuncaklarla ödüllendirilirken, mahalle teşkilatları arasında yapılan halat çekme yarışması ise büyük ilgi çekti. Halat çekme yarışması kazanan Muratpaşa Mahallesi teşkilatı ödüllendirildi.
Kaynak: Paşavizyon Gazetesi

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık