sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5065
  • Euro 34.9715
  • GR ALTIN 2431.9
  • ÇEYREK 4001.1

ANNELERE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE EĞİTİMİ

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen seminerde İstanbul Narkotik Polisi, “En iyi Narkotik Polisi Anne” konulu sunum yaptı.

ANNELERE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE EĞİTİMİ
  • 07 Ocak 2022, Cuma 18:29

Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Bilgi Evi’nde düzenlenen seminerde İstanbul Narkotik Polisi, “En iyi Narkotik Polisi Anne” konulu sunum yaptı. Programda çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanılmasının önüne geçmekte en etkili güç olan annelere üzerlerine düşen görevleri anlattı.

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi" kapsamında, Bağcılar’da kadınlara yönelik seminer verildi. Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Bilgi Evi’nde gerçekleşen etkinliğe Bilgi Evi’nde eğitim gören çocukların anneleri katıldı.

Çocuklarla sağlıklı iletişim kurun

Panelde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı polisler, uyuşturucuyla mücadele farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri içeren projenin hedef kitlesinde olan anne ve anne adayı yetişkinlere sunum yaptı. Uzman ekipler, uyuşturucu maddenin tanımı, çeşitleri, zararları, gençlere ulaştırılma yolları ve polisin operasyonlarını anlattı. Annelere büyük sorumluluk düştüğünü söyleyen konuşmacılar, çocukla sağlıklı iletişim kurmalarının ve takibinin yapılmasının önemine vurgu yaptı.

Uyuşturucu konusunda merak ettikleri bütün sorulara cevap bulan kadınlar, program için teşekkür etti.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık