sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

‘TÜRKLER GELİYOR’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi Bayrampaşa’da düzenlenen özel gösterimle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

‘TÜRKLER GELİYOR’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
  • 01 Mart 2020, Pazar 22:16

Balkan coğrafyasındaki zulme son vermek için zorlu bir mücadele veren Osmanlı akıncılarının hikâyesini konu edinen Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli film özel gösterimle Bayrampaşalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Forum İstanbul AVM’deki özel gösterime Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yan sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve filmin oyuncuları ile çok sayıda davetli katıldı.

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminin Osmanlı’nın Balkanlar’a huzur ve adalet götürmek için verdiği mücadeleyi anlatan önemli bir yapım olduğunu belirten Başkan Aydıner, “Şanlı tarihimizin Balkanlar’a uzanan yolculuğunu en güzel biçimde beyaz perdeye aktaran yapımcı Mehmet Bozdağ’a ve filmin oyuncularına teşekkür ediyorum. Filmi herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Bayrampaşa’nın nüfusunun yaklaşık yüzde 40’ını Balkanlar’dan gelen vatandaşlarımız oluşturuyor. O nedenle içinde Balkanlar olan konular ve Balkanlar’ı konu edinen filmler bizim için ayrı bir önem arz ediyor.” dedi.

FİLM HAKKINDA
Yönetmen koltuğuna Kamil Aydın’ın oturduğu film, İstanbul’u feth ettikten sonra yönünü Roma’ya çeviren Fatih Sultan Mehmet’in akıncılarının, anarşi ve zulümle dolu Balkan coğrafyasında Sırp Kralı Lazar’a karşı verdikleri zorlu mücadeleyi ve cihan devletinin köklerinin bu coğrafyada yeşermesini konu ediniyor.

‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’nın oyuncu kadrosunda ise Emre Kıvılcım, Ece Çeşmioğlu, Levent Özdilek, Eren Vurdem, Ebru Özkan, Seray Kaya, Ogün Kaptanoğlu, Cemal Hünal, Selda Alkor, Serdar Gökhan ve Sezgin Erdemir yer alıyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık