sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

TRAFİĞİ AZALTIYOR, YEŞİLİ ÇOĞALTIYORUZ

‘İleri Belediyecilik’ çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde çok sayıda modern ve teknolojik otopark projesini başarıyla hayata geçiren Bayrampaşa Belediyesi, ‘üstü park, altı otopark projeleriyle’ trafik sorununa köklü çözüm üretiyor. Bu projelerden biri de Bayrampaşa’nın merkezindeki Atatürk Parkı’nda yükseliyor.

TRAFİĞİ AZALTIYOR, YEŞİLİ ÇOĞALTIYORUZ
  • 22 Kasım 2018, Perşembe 16:18

16 bin metrekare alana inşa edilen ve yapımı büyük oranda tamamlanan 4 katlı otopark, 500 araç kapasiteyle Bayrampaşa’nın en büyük ve en modern otoparkları arasında yer alıyor. Otoparkta engelli vatandaşların araçları ve tekerlekli sandalyeleri için de özel park yeri ayrılmış durumda. Otoparkın üstü ise çok fonksiyonlu modern park olarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

BAŞKAN AYDINER: OTOPARK KAPASİTESİNİ 20 BİNE ÇIKARACAĞIZ
Trafik sorununu çözmede oldukça kararlı olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Sadece Bayrampaşa’nın değil, İstanbul’un en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projelerimizle kalıcı çözüm üretmeye devam ediyoruz. Birden çok noktada başarıyla yürüttüğümüz otopark yapım çalışmalarımızla Bayrampaşa’daki otopark kapasitesini 20 bine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık