sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

SPORA BİR DESTEK DAHA

Spora ve sporcuya yatırım yapmayı sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, amatör spor kulüplerine destek olmak amacıyla Çankırı Maruf Spor Kulübü binasını düzenlenen törenle hizmete açtı.

SPORA BİR DESTEK DAHA
  • 30 Ekim 2019, Çarşamba 20:40

Bayrampaşa Belediyesi, Çankırı Maruf Spor Kulübü binasını Kocatepe Mahallesi Barış Parkı’nda düzenlenen törenle hizmete açtı. Bayrampaşa Belediye Başkanının ev sahipliği yaptığı törene Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Çankırı Maruf Spor Kulübü Başkanı Berat Atlas, Bayrampaşa belediye başkan yardımcıları ve sporcular ile çok sayıda davetli katıldı.


“SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Törende konuşan Başkan, “Amatör spor kulüplerimizden desteğimizi hiçbir zaman eksik etmedik. Seçimden önceki vaatlerimiz arasında Çankırı Maruf Spor Kulübü Binası yapmak da yer alıyordu. Bu vadimizi hızlı bir şekilde yerine getirerek yapımını tamamladığımız binayı kulübümüze teslim ettik. İlçemiz ve kulübümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. 


Gençlerimizi spora teşvik etmek amacıyla amatör spor kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz. Bayrampaşa sporun merkezi bir ilçe. Buradan Arda Turan, Hidayet Türkoğlu, Okan Buruk, Semih Erden, Recep Uysal gibi önemli yıldız sporcular çıktı. Yeni yıldız sporcularun yetişmesi için amatör spor kulüplerine önemli görev düşüyor. Onlardan başarı bekliyoruz.” dedi.
Kulüp Başkanı Berat Atlas da konuşmasında desteği için Başkana teşekkür etti.
 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık