sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

SPOR PROTOKOLÜNÜ İMZALADILAR

Bayrampaşa’daki spor faaliyetlerini daha etkili ve organize biçimde gerçekleştirmek amacıyla, Bayrampaşa Kaymakamlığı, Bayrampaşa Belediyesi, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bayrampaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında ‘Bayrampaşa Spor Ligi’ protokolü imzalandı.

SPOR PROTOKOLÜNÜ İMZALADILAR
  • 10 Mart 2020, Salı 1:18

   Bayrampaşa Kaymakamlığı, Bayrampaşa Belediyesi, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bayrampaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile okul çağındaki öğrencilere resmi müsabaka ortamı oluşturmak ve aralarındaki spor disiplinini pekiştirmek için Çetin Emeç Stadı’nda dörtlü protokol imzalandı. İmzalanan protokolle hayata geçirilecek Bayrampaşa Spor Ligi projesiyle, ilçedeki 50 bin öğrenciye verilecek spor eğitimlerinin ardından branşlarında başarılı olanlara destek sağlanacak. Öğrenciler, spor liginde basketbol, voleybol, futbol, atletizm ve sokak basketbolu gibi branşlarda hünerlerini sergileyebilecek.

"BAYRAMPAŞA SPRORUN BAŞKENTİ"
   Protokol imza töreninde konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bayrampaşa sporun ve Balkanlar’ın başkenti, turizmin merkezi. Böylesi cazibe merkezi olan bir ilçede spor bizim için çok önemli. Arda Turan ve Necip Uysal gibi değerlerin yetiştiği bu yerde hem futbolcuları hem de basketbolcuları yetiştireceğiz. Voleybolda marka haline geldik. Okçulukta da aynı şekilde çok ilerideyiz. Bugün, çok önemli bir projenin imza törenine katıldık. Kaymakamlığımız, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz, ilçe spor müdürlüğümüz ve belediyemiz arasında imzaladığımız dörtlü protokol ile 50 bine yakın öğrencimiz sportif aktivitelerden faydalanacak. Bu vesileyle öğrencilerimiz arasındaki spor faaliyetlerini daha etkili ve organize biçimde gerçekleştireceğiz. Projemizin ilçemiz ve öğrenci kardeşlerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

İmza törenine Başkan Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Alabacak ile sporcular ve öğrenciler katıldı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık