sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

ŞEHİR OLİMPİYATLARI SONA ERDİ

Bayrampaşa Belediyesi’nin “Sağlık Sporda, Bağlan Hayata” projesi kapsamında proje ortağı Kaunas Belediyesi ile birlikte organize ettiği ‘Uluslararası Şehir Olimpiyatları’ sona erdi.

ŞEHİR OLİMPİYATLARI SONA ERDİ
  • 25 Kasım 2019, Pazartesi 17:39

Bayrampaşa Belediyesi’nin Avrupa Birliği (AB) Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında yürüttüğü “Sağlık Sporda, Bağlan Hayata” projesi çerçevesinde, proje ortağı Litvanya’nın Kaunas Belediyesi ile birlikte düzenlediği ‘Uluslararası Şehir Olimpiyatları’ ödül töreniyle sona erdi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde Çetin Emeç Stadyumu’nda düzenlenen ödül törenine Kaunas Belediyesi’nden yetkililer ile Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici ve Yalçın Sırakaya ile meclis üyeleri, genç sporcular ve aileleri katıldı. Koşu yarışlarının ardından dereceye giren sporculara madalyalarını ve kupalarını veren Başkan Aydıner, bütün yarışmacıları tebrik etti.

“PROJEMİZİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Sporun barış, kardeşlik ve dostluk olduğunu söyleyen Başkan Aydıner, “AB destekli uluslararası projemizi sporun merkezi haline getirdiğimiz Bayrampaşa’da başarıyla gerçekleştiriyoruz. Yüzlerce genç sporcumuz yarışmalarını yapıyorlar. Yarışmanın sonunda biz de onlara ödüllerini vereceğiz. Kaunas Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz Uluslararası Şehir Olimpiyatları’na katılan tüm sporcu kardeşlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Toplumları kaynaştıran uluslararası bu spor etkinliğimiz ile Bayrampaşa ve Litvanya’nın kültürel işbirliğini daha da pekiştirmiş olduk.” dedi.

4 GÜN SÜRDÜ
Dört gün süren Bayrampaşa Belediyesi Uluslararası Şehir Olimpiyatları’na Türkiye’nin de aralarında olduğu 18 ülkeden toplam 2 bin genç ve çocuk katılmıştı. Olimpiyatlarda; basketbol, futbol, voleybol, atletizm, okçuluk, gülle, cirit, masa tenisi, karate, tekvando, kadın futsal ve çocuk jimnastiği olmak üzere toplam 12 branşta binlerce sporcu kıyasıya mücadele etmişti.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık