sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3391
  • Euro 34.8912
  • GR ALTIN 2393.4
  • ÇEYREK 3937.1

'ÖLDÜREN SEVGİ İSTEMİYORUZ'

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında, Bayrampaşa Kızılay Şubesi Kadın Kolları tarafından düzenlenen farkındalık yürüyüşüne katılan Başkan Atila Aydıner, “Kadın anadır, kadın eştir, kadın kardeştir… Vefakâr ve cefakâr analarımız, eşlerimiz ve hanım kardeşlerimiz şiddeti değil sevgiyi ve saygıyı hak ediyor” dedi.

'ÖLDÜREN SEVGİ İSTEMİYORUZ'
  • 27 Kasım 2018, Salı 3:52

Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi Kadın Kolları, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında, farkındalık yürüyüşü düzenledi. ‘Kadına şiddete hayır’, ‘öldüren sevgi istemiyoruz’ ve ‘sevebildiğin kadar kazanırsın’ yazılı pankartlar taşıyan grup, Demirkapı Caddesi boyunca Bayrampaşa Hoca Hayri Efendi Merkez Camii önüne kadar yürüdü. Burada özgürlüğün simgesi beyaz güvercinler uçuran grup adına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner bir açıklama yaptı.

“KADINA ŞİDDET, İNSANLIĞA İHANETTİR”
Başkan Aydıner açıklamasında, “Kadın anadır, kadın eştir, kadın kardeştir… Vefakâr ve cefakâr analarımız, eşlerimiz ve hanım kardeşlerimiz şiddeti değil sevgiyi ve saygıyı hak ediyor. Yaşamın her anında bizleri onurlandıran, sabırla kutsal annelik görevini omuzlayan; merhametini, sevgisini ve emeğini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen başımızın tacı tüm hanım kardeşlerimize saygılı olalım, onlarla şiddetin değil, sevginin diliyle konuşalım. Kadınlarımıza yönelik şiddetin her türlüsünü lanetliyorum. Huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan kadına yönelik şiddet insanlığa ihanettir” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık