sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.8051
  • GR ALTIN 2395.3
  • ÇEYREK 3940.4

Kaptan Eda Erdem Dündar'dan Chemik Police maçı öncesi açıklamalar

Kadın Voleybol Takımı Fenerbahçe OPET'in CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi E Grubu 2.haftasında Cemik Police ile bugün oynayacağı maç öncesi Kaptan Eda Erdem Dündar ve Ana Antonijevic, açıklamalarda bulundu.

Kaptan Eda Erdem Dündar'dan Chemik Police maçı öncesi açıklamalar
  • 19 Aralık 2018, Çarşamba 15:59

Kaptan Eda Erdem Dündar taraftarlar varken daha iyi voleybol oynadıklarını vurgularken, Antonijevic hedeflerinin grupta birinci olarak bir üst tura çıkmak olduğunu belirtti.

İnşallah sahadan güzel voleybolla, galibiyetle ayrılırız

Kaptan Eda Erdem Dündar Şampiyonlar Ligi’ne güzel bir başlangıç yaptıklarına değinirken, "Bu başlangıcı devam ettirmek istiyoruz. Chemik Police geçmiş yıllara göre daha yeni bir ekip, daha genç oyunculardan kurulu. Onlarda grupta ilk maçlarını kaybettiler. Güzel bir maç olacak diye ümit ediyorum. İnşallah sahadan güzel voleybolla, galibiyetle ayrılırız. Taraftarlarımızı her maça bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar, bizi desteklesinler. Onlar varken biz daha iyi voleybol oynuyoruz." ifadelerini kullandı.

Hedefimiz grupta birinci olup bir üst tura çıkmak

Ana Antonijevic ise, "Dinamo Moskova maçını kazandığımız için daha büyük bir motivasyonla sahaya çıkacağız. Rakibimizi analiz ettik ve tanıyoruz. Bizim hedefimiz grupta birinci olup bir üst tura çıkmak. Bunun için de çalışmalarımıza ciddi şekilde devam ediyoruz." dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık