sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3324
  • Euro 34.8054
  • GR ALTIN 2386.0
  • ÇEYREK 3935.4

ESEV'LE 'SANATA YOLCULUK' SERGİSİ

ESEV öğrencilerinin karakalem ve yağlı boya çalışmalarından oluşan "Sanata Yolculuk" resim sergisi, sanatseverlerden büyük beğeni aldı.

ESEV'LE 'SANATA YOLCULUK' SERGİSİ
  • 10 Nisan 2019, Çarşamba 0:48

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Esenler Sanat Evi (ESEV) öğrencileri tarafından hazırlanan "Sanata Yolculuk" resim sergisi, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde açıldı. Yoğun ilginin gösterildiği serginin açılışını ESEV Genel Sanat Yönetmeni Abdülbaki Kömür, ESEV resim eğitmeni Dilara Palabıyık ile birlikte gerçekleştirdi.

 

BU ÇALIŞMALAR BENİM İÇİN ÖDÜL

 

 

Çalışmaları hazırlayan karakalem ve yağlı boya öğrencilerinin büyük çoğunluğunun resim sanatıyla ilk defa ilgilenen kişiler olduklarını belirten ESEV Resim Eğitmeni Dilara Palabıyık, "Öğrencilerin ilk çalışmaları, sanata yolculuktaki ilk adımları olduğu için serginin ismini 'Sanata Yolculuk' koyduk. Sergiyle ilgili çok güzel yorumlar aldık. Beklediğimden daha iyi performanslar ortaya çıktı. Öğrencilerimin kısa bir zamanda bu kadar ilerleme kaydetmelerini  beklemiyordum. Bu çalışmalar benim için adeta bir ödül oldu" dedi.

 

14 NİSAN'A KADAR AÇIK

 

Her yaştan 18 öğrencinin, karakalem ve yağlı boya çalışmalarından oluşan otuz eserin yer aldığı sergi, 14 Nisan Cuma gününe kadar Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık