sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

ESENLER’E YENİ OKULLAR VE SPOR SALONLARI GELİYOR!

Tuna Eğitim Vadisi, 15 Temmuz Mahallesi ve Menderes Mahalle’sinde geleceğin teminatı çocuklar için yeni inşa edilecek okullar ile spor salonları, Esenler’in eğitim ve spor ihtiyacına katkıda bulunacak. Açılacak okullarla birlikte Esenler’de 1.369 olan derslik sayısı, 166 ilave yeni derslikle birlikte 1.535’e çıkacak.

ESENLER’E YENİ OKULLAR VE SPOR SALONLARI GELİYOR!
  • 26 Mart 2021, Cuma 23:12

TUNA EĞİTİM VADİSİ’NE İLKOKUL VE ORTAOKUL

 

Tuna Eğitim Vadisi’nde açılacak bir adet ilkokul ve ortaokul, 5 bin 800 metre kare inşaat alanında yükselecek. 4 katlı bu iki okulda 32’şer derslik, çok amaçlı salon ve kütüphane bulunacak.

 

Ayrıca Tuna Eğitim Vadisi’nde, 882 metrekare alanda ise içinde; basketbol, voleybol, tenis, futbol oynanabilecek 96 seyirci kapasiteli bir spor salonu inşa edilecek.

 

15 TEMMUZ MAHALLESİ İKİ OKULA KAVUŞUYOR!

 

15 Temmuz Mahallesi’nde yapılacak ortaokul, 6 bin 955, lise de 7 bin 440 metrekare alanda yer alacak. Okulların ikisi de 3 katlı olup, 35’er derslikte eğitim verecek. Okullarda bilgisayar dersliği ve laboratuar da bulunacak.

 

15 Temmuz Mahallesi’nde açılacak spor salonu ise 882 metrekare alanda, 96 seyirci kapasiteli olacak. İçinde basketbol, voleybol, tenis, futbol müsabakaları yapılabilecek.

 

MENDERES’E ANADOLU LİSESİ…

 

Menderes Mahallesi’nde inşasına başlanan Menderes Anadolu Lisesi’nde 32 derslik olacak. Özel gereksinimi olan çocuklar için 4 adet ‘Özel Eğitim Dersliği’nin yer alacağı okulda, öğrencilerin kendilerini fizik, biyoloji ve kimya alanlarında geliştirebilmeleri için her branştan birer adet laboratuvar bulunacak. Öğrencilerin sanata olan ilgi ve yeteneklerini geliştirebilmeleri için ise müzik ve görsel sanatlar dersliği açılacak. Ayrıca okul içerisinde bilgisayar dersliği, kütüphane, beden eğitimi dersliği ve çok amaçlı salon yer alacak.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık