sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

CUMHUR İTTİFAKI BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI TANITTI

Cumhur İttifakı ortaklarından Ak Parti Bayrampaşa Teşkilatı ile MHP Bayrampaşa Teşkilatları Semih Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen programla; Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı ve meclis üyesi adaylarını tanıttı.

CUMHUR İTTİFAKI BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI TANITTI
  • 23 Şubat 2019, Cumartesi 0:18

Tribünlerde ve sahada oluşturulan oturma planında en ufak bir boşluk olmaması, salonun tıklım tıklım dolması gecenin muhteşem geçmesini sağladı.


Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanlarından  Ak Parti Bayrmpaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı'nın sesindeki bir rahatsızlıktan dolayı açılış konuşmasını vekili Murat Uçak yaptı. Ardından ittifakın diğer ortağı MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yaşar Kaba da bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.


İlçe Başkanlarının konuşmalarından sonra Belediye Başkanı Atila Aydıner'in görevi süresince gerçekleştirdiği çalışmalar bir sunum halinde beyaz perdede gösterildi. Ardından Atila Başkan'ın biyografisi ekrana geldi. 1969 yılında başlayan siyaset hayatında yolu sık sık Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile kesişen Başkan Atila Aydıner'i tanıtan sunum salondan büyük bir alkış aldı.
Sunumun ardından sahneye davet edilen Cumhur İttifakı adayı Atila Aydıner daha sahneye çıkmadan alkış tufanı koptu. Konuşması sık sık alkışlarla bölünen Başkan ve Başkan Adayı Aydıner konuşmasında başkanlığı süresince gerçekleştirdiği ve yeni dönem için planladığı projeleri anlattı. 


BÜYÜK BAYRAMPAŞA AİLESİ


Başkan Aydıner konuşmasını tamamladıktan sonra birlikte yol yürüyeceği meclis üyesi adaylarının isimlerini okuyarak sahneye davet etti.


Bayrampaşa Ailesi sahnedeyken konfiteler patlatıldı. Mahalle teşkilatları ve parti üyeleri önümüzdeki dönem de hizmet vermeyi amaçlayan Büyük Bayrampaşa Ailesi'ni dakikalarca ayakta alkışladı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık