sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

'CAN DOSTLARIMIZA' YUVA EV VE KULÜBE

Bayrampaşalı lise öğrencileri kuşlar için yuva, kediler için ev, sokak köpekleri için de kulübeler yaptı.

'CAN DOSTLARIMIZA' YUVA EV VE KULÜBE
  • 21 Şubat 2020, Cuma 23:01

Bayrampaşalı lise öğrencileri kuşlar için yuva, kediler için ev, sokak köpekleri için de kulübeler yaptı. Başkan Atila Aydıner, öğrencilerin farkındalık oluşturmak amacıyla yaptıkları yuvaları, evleri ve kulübeleri onlarla birlikte Sabri Akpınar Parkı’na yerleştirdi.

Bayrampaşa İnönü Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, farkındalık oluşturmak amacıyla ‘can dostlarımız’ için yuvalar, evler ve kulübeler yaptı. Her biri özgün olan kuş yuvaları, kedi evleri ve köpek kulübeleri Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in de katılımıyla Sabri Akpınar Parkı’na yerleştirildi. Etkinlik kapsamında, günün anısına, Başkan Aydıner öğrencilerle birlikte ağaç da dikti. Programın sonunda ise Başkan Aydıner, öğrencilere teşekkür belgesi verdi.

“HER CAN, HER YAŞAM BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR”
Bayrampaşalı’ların kuşlar ve sokak hayvanları için oldukça duyarlı olduğunu belirten Başkan Aydıner, “Bayrampaşa’da her can, her yaşam bizim için değerlidir. Belediye olarak kediler için köşkler, kuşlar için yuvalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Hastalanan bir sokak köpeğinin anında tedavisini yapıyoruz. Öğrencilerimiz de bu konuda oldukça hassas. Yüreklerindeki hayvan sevgisini somut nesnelerle ortaya koymanın mücadelesini veriyorlar. Bugün İnönü Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerimizin büyük bir özveri, gayret ve emekle yaptıkları kuş yuvalarını, kedi evlerini ve köpek kulübelerini parkımıza yerleştirdik. Bu manada farkındalık oluşturarak Bayrampaşa’nın farkını bir kez daha gösterdik. Öğrencilerimizin her birine duyarlılıkları için canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık