sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

BAYRAMPAŞALI ÖĞRENCİLER SINAV STRESİNİ BOĞAZ TURUYLA ATIYOR

Üniversite sınavına hazırlanan Bayrampaşa’daki lise öğrencileri, belediyenin düzenlediği boğaz turuyla motive oluyor. Valide Sultan Vapuru ile çıktıkları boğaz turunda gönüllerince eğlenen öğrencilerin bu mutluluğuna AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile Başkan Atila Aydıner ortak oldu.

BAYRAMPAŞALI ÖĞRENCİLER SINAV STRESİNİ BOĞAZ TURUYLA ATIYOR
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 4:29

Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki lise son sınıf öğrencilerine yönelik boğaz turu düzenliyor. Valide Sultan Vapuru ile çıktıkları boğaz turunda gönüllerince eğlenerek, sınav stresi atan öğrencileri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı da yalnız bırakmadı. Sayan Kaya, Saçlı ve Başkan Aydıner, öğrencilerin boğazdaki mutluluğuna ortak oldu. Bol bol selfie çeken öğrenciler de gezinin tadını çıkardı. 10 Ekim’de başlayan gezinin, belirli günlerde, 13 Kasım’a kadar devam ettirilmesi planlanıyor. 

“SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMZ İLE BİR ARADA OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"
Geziye katılarak öğrencilerin boğaz turu heyecanına ortak olan ve onlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Başkan Atila Aydıner, “Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz için Gençlik Meclisimiz ile birlikte güzel bir gezi organize ettik. Lise son sınıfta okuyan öğrencilerimizi okullarından alıyor, boğazı gezdiriyor, gezinin ardından yine okullarına bırakıyoruz. Genç kardeşlerimiz bu gezimiz sayesinde bir nebze de olsa sınav stresinden uzaklaşarak motive oluyorlar. Bu vesile ile bu kardeşlerime eğitim hayatlarında ve girecekleri tüm sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık