sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

Bayrampaşa'da Kasım ayı halk toplantısı Cevatpaşa Mahallesi'nde yapıldı

Bayrampaşa Kaymakamlığı Kasım ayı Halk Toplantısını Cevatpaşa Mahallesi'inde gerçekleştirdi.

Bayrampaşa'da Kasım ayı halk toplantısı Cevatpaşa Mahallesi'nde yapıldı
  • 16 Kasım 2019, Cumartesi 13:55

Kaymakamımız Dr. Soner ŞENEL başkanlığında Kasım ayı Halk Toplantısı, Cevatpaşa mahallemizde gerçekleştirildi.


 Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın SIRAKAYA, İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz YENİYOL, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Halis Söyler, kamu kurum amirleri ve vatandaşlarda katıldı. Vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini yerinde dinlemek ve halkla bütünleşmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan toplantıda vatandaşlar, Kaymakamımız Dr. Soner ŞENEL ve yetkililere istek, öneri ve şikâyetlerini iletti. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda, Cevatpaşa mahallemizde yaşanan sorunlar ve çözümleri noktasında karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak, yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.


Toplantıda yapmış olduğu konuşmasında Kaymakamımız Dr. Soner ŞENEL ‘’Amacımız vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyip çözüme kavuşturmaktır. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık