sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

BAYRAMPAŞA TEŞKİLATI'NDAN ATİLA BAŞKAN'A COŞKULU KARŞILAMA

Ak Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı düzenlediği gecede eski teşkilatçıları ağırladı. Eski ve yeni teşkilatçılar bir araya gelerek hem eski günler yad edildi, hem de önümüzdeki yerel seçimler hakkında konuşmalar yapıldı.

BAYRAMPAŞA TEŞKİLATI'NDAN ATİLA BAŞKAN'A COŞKULU KARŞILAMA
  • 22 Ocak 2019, Salı 5:01

Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkan Vekili Murat Uçak moderatörlüğünde başlayan gecede İlçe Başkanı Ersin Saçlı açılış konuşması yaptı. Ersin Başkan konuşmasında önümüzdeki seçimlerin önemine vurgu yaparak eski ve yeni teşkilatçıların hep birlikte çalışıp Atila Başkanımızı bir kez daha belediye başkanı yapacaklarını söyledi. Ersin Başkan programla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Önceki Dönemlerde Görev Almış Üç Kademe ilçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle Biraraya Geldik,Tevazu Samimiyet,Gayret ile 31 Mart Akşamına Kadar #canlabaşlabayrampaşa için Çalışacağımıza Akitleştik.Tüm Teşkilat Mensuplarımızla Yek Vücut Olarak Çalışacağız"


Eski ilçe başkanlarından Kemal Kıdıl ve Cemil Yıldız da her seçimin olduğu gibi bu seçimin de öneminin çok yüksek olduğunu söylediler. Cemil Başkan seçim çalışmalarında tevazu içerisinde gönüllere inmemiz gerektiğini söyledi.


Bayrampaşa'da 4 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 2 dönem de milletvekilliği yapan Hüseyin Bürge geceyi şöyle değerlendirdi: "Bayrampaşa Ak parti ilçe başkanlığımızın vefa yemeğine katıldık. Kıymetli teşkilat mensubu kardeşlerimizin seçime hazırlık çalışmalarını değerlendirmek; Bir olmak, İri olmak ve kardeş olmak adına güzel bir organizasyondu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."


Gecenin moderatörlüğünü yapan ilçe başkanvekili Murat Uçak'ın, Bayrampaşa Belediye Başkanı ve Adayı Atila Aydıner'i anons etmesiyle birlikte bütün salon dakilarca Başkan Aydıner'i ayakta alkışladı. Başkan Aydıner çok coşkulu bir konuşma yaptı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Aydıner, Başkan Erdoğan'a Bayrampaşa'da en az % 55 oy sözü verdiğini teşkilata anlattı ve bu oyu alabilmek için çok çalışmamız gerektiğini söyledi. Özellikle Kadın Kollarının yaptığı vefakar çalışmalara değinen Aydıner, Kadın Kollarının iyi çalıştığı bir teşkilatın seçim kaybetmesi gibi bir durumun asla olamayacağını ifade etti.


Seçim zamanı terleriyle atlet ve gömleklerini ıslatan Cemil Başkan'a ayrıca teşekkür eden Başkan Aydıner, Hüseyin Bürge ile birlikte çalıştığı dönemlerden de bahsetti. Şİmdi de gençlik kolları başkanlığı ve ardından teşkilat başkanlığı yapmış bir ilçe başkanı olan Ersin Saçlı ile girdikleri ilk seçim olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde başarılı olduklarını ve bu seçimde aynı başarıyı tekrarlayacaklarını ifade etti. Başkan ve başkan adayı Atila Aydıner konuşmasının sonunda salonu hınca hınç dolduran eski ve yeni teşkilat mensuplarına teşekkür etti.


Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından da gece ile ilgili şu açıklama yapıldı:

"Daha Önce Teşkilatımızda görev yapmış Üç Kademe (Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları ) İlçe yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde istişare yaptık.

 

Toplantımıza Katılan İstanbul Milletvekilimiz Sayın Ahmet Hamdi ÇAMLI, İstanbul İl Başkan Yardımcımız Av.Rabia İLHAN ,Kurucu İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Atila AYDINER, Eski Bayrampaşa Belediye Başkanımız ve Eski İstanbul Milletvekilimiz Hüseyin BÜRGE,Eski İlçe Başkanımız Cemil YILDIZ,Kemal Oğuz KIDIL,ve İl Yönetim kurulu Üyemiz Fatih SELMAN ve İlçe Başkanımız Ersin SAÇLI Yerel seçimlerin önemini aktararak birlik ve beraberlik mesajı verdi."

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık