sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

BAYRAMPAŞA TASARIM MERKEZİ AÇILDI

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Bayrampaşa Tasarım Merkezi törenle hizmete açıldı.

BAYRAMPAŞA TASARIM MERKEZİ AÇILDI
  • 26 Ekim 2023, Perşembe 22:51

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Bayrampaşa Tasarım Merkezi törenle hizmete açıldı. Merkezin açılış kurdelesini Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve İSTKA Genel Sekreteri İsmail Erkam Tüzgen ile birlikte gerçekleştirdi.

Bayrampaşa Belediyesi, yeni projeyi daha hayata geçirdi… İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Bayrampaşa Tasarım Merkezi Yenidoğan Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde (BAYGEM binası) törenle hizmete açıldı. Merkezin açılış kurdelesini Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, İSTKA Genel Sekreteri İsmail Erkam Tüzgen, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve STK temsilcileri ile birlikte gerçekleştirdi.

Sanatçılar, zanaatkârlar ve öğrenciler başta olmak üzere tüm tasarımcıların erişimine açık olan Bayrampaşa Tasarım Merkezi’nde ortak çalışma, sergi ve fuaye alanı, kolektif tasarım atölyeleri ve toplantı odası bulunuyor. Merkezde her türlü prototipleme ve dijital tasarım yapılabiliyor.

Açılışta konuşan Başkan Aydıner, “İlçemize yeni bir değer katan Tasarım Merkezimiz halkımız ve kentimiz için hayırlı olsun. Yepyeni projelerimizle Bayrampaşa’mızın değerine değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık