sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

BAYRAMPAŞA MİLLET BAHÇESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Bayrampaşa Millet Bahçesi, Ak Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum ile AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar'ın katıldığı görkemli bir törenle açıldı.

BAYRAMPAŞA MİLLET BAHÇESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI
  • 26 Şubat 2024, Pazartesi 21:40

İstanbul Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski Pancar Motor Fabrikası alanında inşa edilen Bayrampaşa Millet Bahçesi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı İlknur Kovaç Bayraktar, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş ile davetliler katıldı.

Tematik bahçelerle donatılan toplam 45 bin metrekarelik Millet Bahçesi; çocuk oyun, etkinlik ve pilates alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkuru gibi vatandaşların aileleri ile vakit geçirebileceği çok sayıda özellik taşıyor. Biyolojik gölet ve kuru havuz da yer alan bahçede, 200 araç kapasiteli zemin altı otopark da bulunuyor. Müze ve kütüphaneler, çim amfiler, millet kıraathanesi ve gül bahçesi gibi alanlar da Millet Bahçesi’nin doğal ambiyansına eşlik ediyor. Sosyal donatı alanları ve doğal yapısı ile bölgenin adeta oksijen deposu olan Millet Bahçesi’nin Bayrampaşa’nın aurasını tümüyle değiştirmesi bekleniyor.

BAŞKAN AYDINER: SÖZ VERDİK, SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

2024 yerel seçimlerinden önce Millet Bahçesini hizmete açma sözü verdiklerini anımsatan Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşalı komşularımıza ve bölge halkımıza nefes aldıracak 45 bin metrekarelik Millet Bahçesi’ni yeşil bir miras olarak Bayrampaşa halkına hediye etmenin mutluluğu içindeyiz.  Çok çalıştık, çok mücadele ettik. Erbakan Hocamızın mirasına sahip çıktık. Betona değil yeşile ve geleceğe yatırım yaptık. Söz verdiğimiz gibi, bu projemizi de başarıyla tamamladık. Bayrampaşa’mız, İstanbul’umuz ve halkımız için hayırlı olsun. İnanıyorum ki, Millet Bahçemiz komşularımızın yaşamına renk katacak, Bayrampaşa’mız Millet Bahçesi ile anılır olacak ve gelecek kuşaklara çok güzel bir miras olarak kalacak” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık