sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı'ndan Ramazan Kolileri

Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı'nın bağışladığı "Ramazan kolileri" İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı'ndan Ramazan Kolileri
  • 11 Mayıs 2020, Pazartesi 1:37

Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı Yönetim kurulu tarafından İyi Kalplere bağışlanan yardım kolileri, İyi Kalpler yeleği giyen  sanatçı Ersan Er, Esra Erol’da Programı Muhabiri Caner Toygar , İstanbul’un Sesi Radyosu Programcıları Kadir Balık, Sedat Çelik, Deniz Ünal, Dernek Başkanı, Genel Sekreteri ve Üyeleri ile birlikte dağıttı.

Evlerine koli geldiğine sevinen vatandaşlar karşılarında ünlü isimleri görünce daha da mutlu oldular. Sosyal mesafe kuralı çerçevesinde resimler çekildiler ve ünlü isimlerle kısa da olsa muhabbet etme fırsatı buldular. Anneler günü kapsamında da gidilen evlerde annelerin anneler günü, sanatçılar ve dernek yönetimi tarafından kutlandı.


İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Adem Dişçi yaptığı açıklamada:

"Bizler İyi Kalpler olarak iyilik olan her yerde olmaya gayret gösteriyoruz. Bayrampaşa’nın yetiştirdiği en değerli radyoculardan ödüllü radyo programcısı Kadir BALIK bizlere destek oldu ve bu organizasyonda önemli bir rol oynadı. Ülkemizin geçirdiği bu zorlu dönemi ünlüsü, vatandaşı, kolluk kuvvetleri, siyasileri ve iş adamları ayırt etmeksizin elimizi taşın altına koyarak hep birlikte atlatacağız.

Bizlere bu konuda izin veren öncelikle Bayrampaşa Kaymakamımız Sayın Doktor Soner ŞENEL’e , Bayrampaşa Belediye Başkanımız Sayın Atila AYDINER’e ve Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Necati Aktuğ ŞAHİN’e teşekkür ederim. Bağışta bulunan Akvaryum Mobilyacılar çarşısına da yönetim kurulum ve tüm ihtiyaç sahipleri adına özellikle teşekkürü bir borç bilirim. Organizasyonlarımız hızla devam edecek ve bizlerin kapıları Tüm İyi Kalpli insanlara açıktır hepinizi İyi Kalpler Derneğine bekliyoruz. Saygılarımla….
 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık