sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

Ak Parti Bayrampaşa ilçe yönetiminden belediye meclis üyeliğine aday adaylığı başvuruları

Önceki dönem Ak Parti Bayrampaşa İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Erdoğan Tüysüz, Mustafa Sarı, Dursun Büyükgöz, Kenan Bıçak, Raşit Topal, eski mahalle başkanı Kadir Muslu, Ertan Macit ve diğer meclis üyesi aday adaylığına başvuru yapan herkese çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz.

Ak Parti Bayrampaşa ilçe yönetiminden belediye meclis üyeliğine aday adaylığı başvuruları
  • 30 Kasım 2018, Cuma 0:32

Önceki dönem Ak Parti Bayrampaşa İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Erdoğan Tüysüz, Mustafa Sarı, Dursun Büyükgöz, Kenan Bıçak, Raşit Topal, eski mahalle başkanı Kadir Muslu, Ertan Macit ve diğer meclis üyesi aday adaylığına başvuru yapan herkese  çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz.


Teşkilat Komisyon üyeliği ile başlayan ve yıllarca ilçe yönetim kurulundu birim başkan yardımcılığı görevlerini başarıyla üstlenen önceki dönem yönetim kurulu üyeleri şimdi de belediyede hizmet edebilmek için meclis üyeliği ile yola devam etmek istiyorlar.


Gazete ekibimiz olarak tüm belediye başkan aday adaylarına ve meclis üyesi aday adayı olan herkese çıktıkları bu yolda muvaffakiyetler diliyoruz. 

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık