sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

6 ŞUBAT DEPREMİNDE ŞEHİT OLANLAR BAYRAMPAŞA'DA DUALARLA ANILDI

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar'ın da katıldığı etkinlikte Bayrampaşalı genç gönüllüler, 6 Şubat Depreminde şehit olan vatandaşlarımızı dualarla andı.

6 ŞUBAT DEPREMİNDE ŞEHİT OLANLAR BAYRAMPAŞA'DA DUALARLA ANILDI
  • 07 Şubat 2024, Çarşamba 18:20

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta meydana gelen ve büyük bir yıkıma neden olan depremlerin ardından yardım seferberliğine katılan Bayrampaşalı gönüllüler, ‘asrın felaketinin’ yıl dönümünde yeniden bir araya geldi. Acı, gözyaşı ve umut dolu anılar hatırlandı, depremde yaşamını yitirenler dualarla anıldı. Programa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı İlknur Kovaç Bayraktar da katıldı.

Kahramanmaraş merkezli, 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden bir yıl geçti. Büyük bir yıkıma neden olan ‘asrın felaketinde’ resmi rakamlara göre 50 binden fazla insan yaşamını yitirdi. Depremin ardından devlet ve millet el ele vererek yardım seferberliği başlattı. Enkaz altında kalanları kurtarmak ve depremzedelere umut olmak için başlatılan yardım seferberliğine Bayrampaşalı’lar da 7’den 70’e tek yürek oldu katıldı.  İşte o gönüllüler ‘asrın felaketinin’ yıl dönümünde Semih Erden Spor Salonu’nda yeniden bir araya geldi. Bayrampaşa Belediyesi ile Bayrampaşa Gençlik Meclisi’nin birlikte düzenlediği programda acı, gözyaşı ve umut dolu anılar hatırlandı, depremde yaşamını yitirenler dualarla anıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programa Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı İlknur Kovaç Bayraktar, Bayrampaşa Müftüsü Recep Eren, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, “Asrın felaketinde yaşamını yitiren ‘canlarımızı’ rahmetle anıyor, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Biz acıda, kederde, gözyaşında kenetlenen ve tek yürek olan büyük bir milletiz. Hamdolsun, bir olduk, birlik olduk; yaraları birlikte sardık. Rabbimden ülkemizi ve milletimizi böyle büyük acılarla imtihan etmemesini temenni ediyor; yardım seferberliğimize katılarak destek veren tüm komşularıma, kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç program sonrası şu açıklamayı yaptı:

"Sevgili Bayrampaşalı Genç Afet Gönüllüleri, Unutulmaz bir acının izlerini bırakan ve 11 ilimizi etkileyen depremin üzerinden bir yıl geçti. Siz gençler, depremin hemen ardından ortaya çıkan buhranda, gösterdiğiniz dayanışma, yardımseverlik ve merhametle gerçek kahramanlara dönüştünüz. Evlerini kaybeden ailelere umut oldunuz, yaralara şifa oldunuz. Sizler, bu toplumun geleceğinin ne kadar parlak olduğunu gösterdiniz. Unutmayın, bu ülkenin en büyük zenginliği birlik ve beraberlik içinde yaşayan insanlarıdır. Depremin ardından ortaya koyduğunuz bu birlik ve beraberlik ruhu, bize gösterdi ki asıl güç, kalpleri sevgiyle dolu gençlerimizdedir, sizlerdedir. İyi ki varsınız genç kardeşlerim"

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık