sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

2019 SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI!

Esenler Belediyesi'nin düzenleyeceği "2019 Sünnet Şöleni" kapsamında sünnet kayıtları başladı.

2019 SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI!
  • 08 Mayıs 2019, Çarşamba 22:55

Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen "Sünnet Şöleni" için kayıtlar başladı. İlçedeki ekonomik durumu yetersiz, kimsesiz ve yardıma muhtaç ailelerin çocukları için düzenlenecek şölen kapsamında yüzlerce çocuk sünnet ettirilecek. 2 yaşın üstündeki çocukları kapsayan sünnet organizasyonuna Esenler'de yaşayan maddi durumu yetersiz tüm çocuklar katılabiliyor.

 

SÜNNETLİKLERİ DAĞITILACAK

 

Sünnet kayıtlarının ardından Dörtyol Meydanı’nda Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun katılımıyla yapılacak Sünnet Şöleni’nde,  erkekliğe ilk adımı atmaya hazırlanan çocuklara sünnet elbiseleri dağıtılacak. Birbirinden renkli programların yer alacağı şölende, çocuklara özel çeşitli etkinlikler de yer alacak.

 

Ramazan Bayramı'nın ardından sünnet operasyonları başlayacak.  Çocuklar, Esenler Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşu ve hastanelerde önceden belirlenen gün ve saatlerde, hijyenik şartlar altında, uzman doktorlar tarafından sünnet edilecek.

 

KAYITLAR İÇİN...

 

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler kayıt için Üçyüzlü'de bulunan ve Esenler Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda faaliyet gösteren Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne aşağıdaki evrak ve bilgilerle kayıt yaptırabiliyor. Detaylı bilgi almak isteyenler, 0 (212) 440 09 21 numaralı telefonu arayabilirler.

 

"2019 Sünnet Şöleni" için gerekli evrak ve bilgiler:

 

Muhtarlıktan Fakirlik Belgesi
Çocuğun kimlik fotokopisi
Çocuğun ayakkabı numarası
Çocuğun baş çevresi
Sigorta durumunu bildirir belge

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık