EROKSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Mustafa Reşit Akçay ile rüzgârı arkasına alan ve lig de fırtına gibi esen Erokspor, rakibi Sivas Belediye Spor’u 3-2 skorla geçerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Yerel Gerçek

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, Sivas Belediye Spor’a konuk oldu. Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 geriye düşen sarı yeşilliler, 41. dakikada ilk önce Serdar Deliktaş ile beraberliği yakaladı. İlk yarının son dakikaların Yusuf Akyel sahneye çıktı ve durumu 2-1 yaptı. Erokspor son dakikalarda gelen golle soyunma odasına 2-1 önde gitti. İkinci yarıya moralle başlayan sarı yeşillilerin üçüncü golü 87. dakikada Serhat Baştan geldi. Rakibin son dakikalarda gelen golü maçın skorunu belirledi. Maçı 3-2 kazanan ve puanını 20 yapan Erokspor, yükselişini sürdürmeye devam etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

RAKİP AMED SPORTİF FAALİYETLER

Esenler Erokspor, 30 Ekim 2022 Pazar günü Amed Sportif Faaliyetler’i konuk edecek. Esenler Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 14.00’da başlayacak.

2022-2023 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 11. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu ise şöyle: