sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.334
  • Euro 35.0886
  • GR ALTIN 2296.2
  • ÇEYREK 3777.5

YÖRE BULUŞMALARI BAŞLIYOR

İlçede faaliyet gösteren yöre ve köy derneklerinin seslerini duyurma ve kültürlerini tanıtma fırsatı bulacağı "Yöre buluşmaları" 15 Şubat'ta başlıyor.

YÖRE BULUŞMALARI BAŞLIYOR
  • 08 Şubat 2022, Salı 23:13

Beykoz’da, Anadolu’nun binlerce yıllık tarihi ve doğal güzelliklerinin, kültürel zenginliği, kardeşlik ve dayanışma ikliminin özel belgesellerle sergileneceği “Beykoz Yöre Buluşmaları”,  ilçedeki 118 yöre ve köy derneğinin ağırlanacağı gala gecesiyle başlıyor.  

Beykoz Belediyesi tarafından, ilçeye özgü kardeşlik ve dayanışma kültürüne dikkat çekmek ve katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen “Beykoz Yöre Buluşmaları” programıyla ilçedeki yöre ve köy dernekleri kendilerine özel gecelerde hemşerileriyle buluşacak.  

Her Yöreye Özel Belgesel

Anadolu’nun kardeşlik ve dayanışma ikliminden esintiler taşıyacak “Beykoz Yöre Buluşmaları” vesilesiyle ilçede temsilcisi bulunan her yöreye, ilçeye ve köye gidilerek özel belgesel çekimi yapıldı.

Beykoz’un sosyal ve kültürel renklerini oluşturan yöre ve köylerin tanıtımının yapılacağı gala gecesinde 118 yöre ve köyün kolaj belgeseli gösterilecek.  

Gecede Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Beykoz Yöre Dernekleri Birliği Başkanı Mehmet Uzun ilçe sakinlerine hitap edecek.

15 Şubat’ta Ordulular Sahnede

İlçede faaliyet gösteren yöre ve köy derneklerinin seslerini duyurma ve kültürlerini tanıtma fırsatı bulacağı geceler, 15 Şubat’ta Ordular Derneği’nin programıyla başlayacak.  

İlçedeki nüfus yoğunluğuna göre her dernek 6 ila 1 gecede hemşehrileriyle buluşacak. Yöre buluşmalarında her yöreye özel çekilen belgeselin kolajı gösterilecek ve ilçe sakinlerine belgesel film hediye edilecek.

Kavacık Yaşam Merkezi ile Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde yapılacak “Beykoz Yöre Buluşmaları”, 2 ay sürecek.

 

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık