sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5587
  • Euro 34.9219
  • GR ALTIN 2442.0
  • ÇEYREK 4017.7

YEDİKULE BAHÇE'DE BAHÇECİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

İstanbul’un doğayla bir arada olunacak nadide adreslerinden biri olan Yedikule Bahçe’de kadınlara özel bahçecilik eğitimleri başladı.

YEDİKULE BAHÇE'DE BAHÇECİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLADI
  • 11 Ağustos 2022, Perşembe 1:10

İstanbul’un doğayla bir arada olunacak nadide adreslerinden biri olan Yedikule Bahçe’de kadınlara özel bahçecilik eğitimleri başladı.

Eğitimler kapsamında; organik atıklarla kompost (doğal gübre) yapımı, bitki hastalıkları ve doğal tedavi yöntemleri, balkon bahçeciliği, iç mekân bitkileri, bitkilerde büyüme ve gelişmeyi takip etme, aşıyla üretim yapma, bitki hastalıkları ve zararlarıyla mücadele yöntemleri konularında uzmanlar tarafından eğitim veriliyor.

Ayrıca eğitime katılanlara ekim-dikim ortamı hazırlanarak, ekim dikim işlemi yapma, üretim tekniklerini kullanarak sebze fidesi yetiştirme, fidelerin bakım ve kültürel işlemlerini (sulama, gübreleme, vs) yürütme ve fideleri pazara hazırlayabilmeleri konularında da bilgiler aktarılıyor.

Haftada 1 gün gerçekleşen eğitimler 4 hafta devam ediyor ve katılımcılar ders sonunda teraryum atölyede kendi minyatür bahçelerini oluşturuyorlar.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık