sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3874
  • Euro 35.0749
  • GR ALTIN 2326.6
  • ÇEYREK 3827.8

ÜMRANİYE’DE DİJİTAL ÇAĞDA SOSYAL MEDYA VE AİLE

Dijital İletişim Uzmanı Said Ercan, Ümraniye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programının konuğu oldu.

ÜMRANİYE’DE DİJİTAL ÇAĞDA SOSYAL MEDYA VE AİLE
  • 15 Ocak 2022, Cumartesi 15:04

Alanında isim yapmış olan yazar, sanatçı, sporcu, akademisyen, araştırmacı ve gezginlerle öğrencilerin bir araya getirildiği “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programları her defasında farklı okullarda gerçekleştirilirken, bu programlarda öğrencilerin farklı bakış açıları kazanmaları için söyleşi, konferans ve seminerler düzenleniyor.

Bu kapsamda Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Dijital İletişim Uzmanı Said Ercan, “Dijital Çağda Sosyal Medya ve Aile” konusunu işledi. Said Ercan, Dünyada sosyal medya kullanımında ikinci sırada olduğumuzu söyleyerek, insanların gününün çok önemli bir kısmını telefonda ve sosyal medyada geçirdiği belirtti.

Bu durumda hem insani ilişkilerin, hem de aile bağlarının ciddi bir oranda zarar gördüğünün altını da çizen Ercan, ailelerin çocuklarıyla her zaman iletişim halinde olup, gerekli ilgi ve sevgiyi göstererek, çocukların sosyal medyada geçirdiği zamanı azaltmasına yardımcı olmalarının önemli olduğunu da belirterek konferansı noktaladı.

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık