sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4503
  • Euro 34.7487
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4010.5

TRABZON FESTİVALİ'NDE 2 TON HAMSİ İKRAMI

Güngören Belediyesi, Haznedar 15 Temmuz Parkı'nda Trabzon Festivali düzenledi. Yoğun katılımın sağlandığı festivalde yöresel tatlar sergilenirken, vatandaşlar horon eşliğinde eğlendi. Festivalde yaklaşık 2 ton hamsi dağıtıldı.

TRABZON FESTİVALİ'NDE 2 TON HAMSİ İKRAMI
  • 09 Şubat 2022, Çarşamba 23:40

Güngören Belediyesi, Haznedar 15 Temmuz Parkı'nda Trabzon Festivali düzenledi. Yoğun katılımın sağlandığı festivalde yöresel tatlar sergilenirken, vatandaşlar horon eşliğinde eğlendi. Festivalde yaklaşık 2 ton hamsi dağıtıldı. Güngören Belediyesi tarafından Haznedar 15 Temmuz Parkı'nda Trabzon Festivali düzenlendi. Festivalde 2 ton hamsi büyük bir özenle hazırlanarak vatandaşlara dağıtıldı.

BİNLERCE KİŞİ AYNI ANDA HORONA DURDU DOYASIYA EĞLENDİLER

Yoğun katılım sonucu renkli görüntülere sahne olan festivalde imzalı forma çekilişi, penaltı yarışması, horon ile kolbastı atölyesi, kemençe şov, oyun alanları ve yarışmalar düzenlendi. Alanı dolduran binlerce Trabzonlu ve katılımcılar Onay Şahin konseriyle coştu.

YATTARA’DAN KOLBASTI ŞOV         

Trabzonspor'un sembol isimlerinden İbrahim Yattara ve Hami Mandıralı'nın da katıldığı etkinlikte, forma çekilişi kazanan talihlilere imzalı formalar hediye edildi. Etkinlikte, Bordo Mavili takımın Kasımpaşa ile oynadığı Spor Toto Süper Lig 24. Haftası karşılaşması dev ekranda izlendi. Trabzonspor'un Gineli eski futbolcusu İbrahim Yattara, Bordo Mavili takımın Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyeti festivalde kolbastı oynayarak kutladı. Gün boyu çeşitli etkinlikler ile devam eden festival Ekin Uzunlar konseriyle sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık